Sziasztok.
Bekukk.
Kukori: megnyugtatlak: SZERENCSÉRE SOHA TÖBBÉ NEM fogod tudni átaludni az éjszakát (legalábbis nem úgy, mint a terhesség előtt)!! DE ennek örülni kell, mert az oka csodálatos! Én se aludtam terhesség alatt jól sosem: sok pisilés, pocakban rugdosódás, majd mindkettő, zsibbadó kéz, sajgó hát és fájó cicik, aztán húzódó csasziseb plusz babasírás, most meg azt lesem, mikor takaróznak ki, hogy újra betakarhassam őket, meg jön a foguk, lázasak az oltástól vagy (szerencsére) ritkán vmi betegségtől, aztán majd jönnek a rossz álmok meg a szülői ágyba kéredzkedés, (gondolom
), majd az aggódás, hogy időben és rendben hazaérnek-e a bulikból, sikerülnek-e a vizsgák, és amikor már úgy tűnik, végre, nyugdíjas éveinkben pihenhetünk végre, akkor meg jönnek az unokák!
Remélem legalábbis, hogy így lesz!
Bridget! HOgy vagy, hogy viseled a pocakosságot? Már nincs sok hátra! Olyan izgiiiiiii!
Petne, jól halad minden!
(Bár petefészket sajnálom, de gondolom, muszáj volt.
) Lombikkal mi újság? Gondolom már eredmény is van!!!
Julika! Gratulálok az új jövevényhez! Csodálatos lehet ismét egy ilyen kis pöttömkét a karodban tartani! Boldog és hosszú életet kívánok neki is! És majd hajrá Boglárka!!
Alle, remélem egyszer a te jó híreidet is olvashatom (várom nagyon!).
Krisz, nagyon szép nagylány lett Eszter! És látszik, hogy profi fotós fotózta!!!
Ágica! Tök jó, hogy olvadnak le a kilók!!
(irigy-irigy) Így a cél is egyre közelebb! (De miért nem szabad többet fogynod?
)
Nikebaba, én még Rutascorbint szedtem, meg Aspirin protectet, de már neked is megvan az eredményed biztosan. Remélem, sikerült!!!