Sziasztok!
Gyorsan reagálok,mert megyünk ügyet intézni ma,meg viszem csajozni Balut
Tárolódoboz:olyat én is szeretnék,de én olyat,ami tárolópad.Az ablak alá szeretném, a játékokat belepakolnám,a tetején pedig szivacsot tennék,és akár ülőalkalmatosság is lehetne.Azért akarok ilyet,mert Balu anyuméknál folyton az ablakban áll,imád nézelődni(bár ők földszinten laknak,és izgi a 4-es forgalma
) .Csak hát elég drágán fosztogatják,de nagyon spórolok rá
Orsi:influenzásan elmennek vendégségbe ahol gyerekek vannak???
Nem semmi.
Nadi:Nem olyan nagy,de már nem is érdekes,mert tegnap elvitték
(3 nap hirdetés után,szerintem túl olcsón adtam
) Igen,szeretném eladni a már nem használt dolgainkat,és a befolyt pénzt Balu szobájára költeni
Mekkora helyetek van?Én most ilyet vettem,mint Charlotté,nagyon jó,bár ezt is csak már ülni tudó babánál lehet.Viszont később is tudja használni kisszéknek meg kisasztalnak.Sóginőméknek van ilyen és láttam milyen jól kihasználható.Anyuka szétszedi asztalnak meg székké a gyerek leül és rajzol,míg anya főz
És nem is drága
Elég masszív,teljesen az asztalhoz húzható!De találtam egy tök jó táblázatot,bár terméknevet nem ír:http://www.vitaminsziget.com/cikk.php?id=401 sajnálom a rossz éjszakát
Charlott:sajnálom nálad is a rossz éjszakákat.Gratula Krisz új mozgásaihoz!!
Zsu:Gratula az üléshez!!!!
Nálunk a cékla nem nyerő semmilyen formában
Nekem semmit nem küld az e sz@r cég.Kivan vele már a tököm.Semmit nem intézkednek,telefonon is csak hebegnek habognak.Még a gyedemet se intézték el,pedig már október vége óta nyúzom őket.Azt se tudom mit kinek kell leadni és egy kib@szott felvilágosítást se tudnak adni,2 hónapja könyörgöm a munkáltatóiért is,b@sznak bármit is intézni.Erről a családi támogatásról se kaptam semmilyen papírt......És ráadásul tök zöldfülü vagyok bármilyen hivatalos papír,vagy intézkedés ügyben...Szóval tök fasza hogy október óta csak családiból tengődök......Bocsi a nyafiért.
Juci:gratula a mászáshoz!Látom minden baba belelendült
Asztalra szerelhetővel én is kacérkodtam,de ahogy utánaolvastam neten hosszú távon nem alkalmas.
Én se merem mezítláb altatni.Nálam harisnyába és zokniban alszik
Hát elvileg 6 hótól már szükségük van más tápanyagokra is az anyatejen kívül,mert megnő a mozgásigényük,több energiára van szükségük.De azt nem tudom hogy mennyire gázos,hogy alig eszik.Ismerek olyat aki 10 hónapig CSAK szoptatott és semmi baja nem volt a babának.
A nem evős babához nem tudok mit mondani,Balu azért benyomja a 200 grammokat.
Barba:nekem is ezt az arányt mondta de én a "szén" módszert alkalmazom
Ez a Szemre Ész Nélkül módszer
Lényeg hogy nem mérem hanem egy közepes burgonyához teszek zöldséget
Hálisten Baluval is ki lehet mozdulni,bár néha ez az éjszakába belezavar,de napközben ő is nagyon jó gyerek.Tűri a sok huza-vonát
Balu a Kiká-s bevásárlásnál 6 órát bírt kaja nélkül
Észre se vettük mióta nem evett
Lehet Samu agyra gyúr
Naaa,akkor ügyi Samu hogy szépen hízott
Most mennyit mutat a mérleg?
Hát nekünk rémes egy éjszakánk volt.
Előzmények.Tegnap reggel átmentünk anyumhoz hogy apa aludhasson,mert reggel jött haza 24.-ből.Aztán mentünk anyóst látogatni,aki mellesleg jól van,de a kettős látását kivizsgálják még.Onnan jöttünk haza mert jöttek az etetőszékért,meg is vették.(3 nap alatt elkelt,tuti túl olcsón adtam,de ez már mindegy).Aztán öltöztünk és mentünk Tesco-ba.Majd 8 volt mire hazaértünk,akkor pancsizott.Napközben aludt egyszer 1 órát,egyszer 20 percet és egyszer 40 percet.
Szóval nem tudom mi miatt,keveset aludhatott napközben,vagy túl sok volt neki a napi programm,vagy a pancsi kitolódás miatt de 3/4 11kor aludt el és negyed 12kor felébredt és onnantól kezdve fent volt,és vagy nyekergett vagy üvöltött.Ez a két opció volt,szinte vigasztalhatatlan volt.Végül 1 órakor dőlt ki.
Ráadásul apa is kiborult.Próbálta visszaaltatni Balut,de csak üvöltött.Aztán odaadta nekem és abban a szent másodpercben abbahagyta a sírást.Így rögtön visszavette de újra elkezdett üvölteni,próbálkozott újabb 20 percet a megnyugtatásával,de nem ment.Odaadta nekem és ismételten azonnal abbamaradt a sírás.Szegényem nagyon kiakadt
Mondta hogy tök rosszul esik neki hogy nem tudja megvigasztalni a fiát.Pedig tényleg úgy próbálkozott.Tuti hogy Balunál előjött a szeparációs szorongás.Ezért kel éjszaka annyiszor.És miután egykor elaludt kelt egyszer,végül fél 8kor ébresztettük,most már nagyon kellene neki egy rendszer mert ez így elég kautikus.
Találtam egy oldalt ami nagyon jól leírja hogy mi folyik nálunk,és egyben megnyugtat hogy nem a mi babánkkal van a gond,és ez a viselkedés teljesen normális.Itt az oldal:http://www.kismamablog.hu/nem-kategorizalt/7-10-honapos-baba-alvasa
Kedvencem benne az éjszakai ellenőrzés,nem-e lopták el anyát
Tényleg ezt érzem,hogy csak emiatt kel fel,mert kaját nem fogad el,szóval nem az éhség kelti.Ááááá,kivagyok.....És én még azt hittem hogy az első pár hónap nehéz a gyerekkel
Az smafu volt a mostanihoz képest :S
Na megyek,eszek valamit.Aztán alszok egyet Baluval.....