Sziasztok!
Ne haragudjatok,hogy nem jöttem, de Rebi beteg lett vasárnap. nem annyira komoly, csak folyik az orra, meg hőemelkedése volt. azért levittem tegnap a dokihoz, de ááá. annyian voltak. és egy bárányhimlős gyerek ott rohangált körbe.körbe.
a doki szerint a fogzás közben benyalt egy vírust, mert hogy minidg a szájában turkál. de nem írt fel semmit. azért adok neki szinupretet, meg cebiont.
ma meg szemészeten voltunk, mert a doki szerint lehet,hogy kancsal. de szerencsére nem és csak 3 évesen kell kontrollra menni.
A hétvége amúgy jól telt. voltunk az IKEÁban, vettünk Rebinek etetőszéket, meg dobozokat a játékainak. annyira aranyosan ül a székében.
Timi milyen csőrős poharatok van? én is gondolkozom azon,hogy veszek.
Rolta, tök jó,hogy Levi ilyen jól bírta az utat. ügyes kissrác.
Rebi is anyatejes. én már mindennap adok neki gabonapépet.
Nekem pont múlt héten jött meg először. Szerencsére Rebit egyáltalán nem zavarta, max. annyiban hogy sokkal hisztisebb volt, mint ahogy én is. Mondtam is a férjemnek,hogy csinálhatjuk a kistesót, ha nem akarja ezt havonta. Erre azt mondta,hogy akkor 9 hónapig leszek zizis.
Ildi bár nem engem kérdeztél, de én Rebire body, zokni, rugi, nadrág, pulcsi, overáll kombinációt adok, és olyan a kabátom,hogy még elöl rácipzározom. szerintem így biztos nem fázik. ha nagyon hideg van, adok még rá egy harisnyát is.
Andi, jobbulást neked. Hova mentek nyaralni,ha nem titok.
Nálunk Rebi külön alszik két hónapos kora óta. nagyon nehéz vele együtt aludni, mert éberen alszik, de pl. a nagyszülőknél muszáj.
Miért nem az eseted a hozzátáplálás? Milyen rizspépet adsz neki?Ez tejpép is? nem láttam még iylet azért kérdezem.
Na, megyek mert szalad a lakás, tegnap óta nem bírtam házimunkát végezni. de persze most is itt ülök.
Ja, és tényleg kár,hogy a régiek nem néznek be. De,ha zugolvastok minket, azért adjatok életjelet,hogy jól vagytok.
Ja, és még valami Anett vagyok.
na, most már tényleg megyek...