Jó reggelt!
Úgy látom akkor nem vagyok egyedül a rossz éjszakákkal
... bízzunk abban, hogy ez csak egy rövid időszak, és aztán megint jó alvók lesznek ezek a bébik. Nekünk, a mostani éjszaka türhető volt, csak kétszer ébredt.
Andi, már az alsó két fog kint van, a többit nem látom egyelőre. Amikor az bújt ki, az nekünk is két hétig tartott, de akkor már látszódott a fogacska ahogy dudorodik, fehéredik napról napra.
Ma már megint rossz idő van, sajna.
Egyébként jó ha lassan szoktatjátok a babákat hogy mással is ellegyenek, ez az ő és a ti érdeketek is. Persze csak olyan személyre bízzátok akiben megbíztok (ez nálunk apa, anyukám és a tesóm, bár még Zoé vele sem marad úgy el). De később higyjétek el áldás lesz, mert oké hogy most jó vele, és csak vele akartok lenni, de előbb utóbb eljön az az idő, hogy vágyni fogtok más társaságra is. (Nálam már ez eljött, és néha tényleg jó kis időt gyerek nélkül eltölteni, nem napokra gondolok, csak pár órára). És attól még senki nem lesz rosszabb anya vagy ilyesmi. És a gyereknek is szüksége van arra, hogy megtanulja, hogy anya elmegy néha, de aztán mindig visszajön, és ezt mindig el is kell nekik mondani. (Nem akartam okoskodni, csak egy tanács volt)
Én a munkába visszaállást jövő szeptembertől tervezem, Zoé is bölcsis lesz. Grétával is így mentem vissza, nagyon rossz volt az elválás, sírt ő is, én is (természetesen nem előtte), de amikor kijöttem a bölcsiből zokogtam. Aztán szép lassan beszokott, én is megszoktam. Egyébként imádja(ta) a gyerekeket, szerintem jót tett neki a bölcsis élet. Az ovival utána már semmi gondunk nem volt. Persze ha kicsit többet van itthon (pl. nyári szünet után) kell pár nap mire visszarázódik, ilyenkor van kis pityergés reggel, de aztán már nincs gond.
Betegség: mi sajna sokszor voltunk és még most is hamar elkap mindent, ez is hajlam kérdés, mert a kisbarátnőnk akivel együtt mentek a bölcsibe, pl. lényegesen kevesebbet volt beteg.
Ildi, sajna nem tudom hogy tudnád neki beadni a homeós cuccot, mert Zoénak is képtelenség bármi ilyesmit beadni, most is kap a náthára kanalasat, én nurofenes adagolóval szoktam bespriccelni, de a felét így is visszaköpi.
Na megyek vissza a házi munkához, takarítás kész, már csak porszívózni kell, de azt csak úgy lehet, ha valaki van Zoéval, mert fél a porszívótól.
Ja és még főzni is kellene, rakott zöldbab lesz