Mazska! Mi itt voltunk:
http://nicehajgyogyaszat.hu/vizsgalatok ... avizsgalat
Ez műszeres viszgálat, ami azt jelenti, hogy Rékának egyik kezével fognia kellett egy kis fémhengert, a másik kezét kirakni az asztalra, és ott a középső ujján a körömház alatt érintgetett a bőréhez a nőci egy fémhegyű ceruzát (olyan mint egy toll csak nem fog).Szóval nem tudom, hogy ezt Olival meg lehet-e csináltatni, kérdezz rá esetleg.
Ági! Tejallergiát nem állapítottak meg nála szerencsére, mondták, hogy a sajtban lehet olyan enzim vagy gomba amire érzékeny. Tehát nem a tejjel van a gond. Én se szívesen vonnám ki a tejtermékeket ha nem muszáj, hasonló okok miatt, amit te is mondtál. Ráadásul ezek kinőhetőek, szóval nem örökre kell megválnia tőle, csak lehet, hogy idő kell még a szervezetének, az immunrendszerének. Amúgy ki is akasztott egy kicsit a kint ülő nőci (nem aki a vizsgálatot végezte), mikor mondtam, hogy allergia. Egyből kérdezte a tejet, mondtam, hogy minimálisat iszik, ráadásul egy ideje 2+-os tejitalra váltottunk, mert talán jobb a pocakjának. Erre ő, hogy ne is igyon tejet, mert egyáltalán nem jó a szervezetnek, és erősködött, hiába mondtam, hogy 2 évesen(! ) amikor bevezettük ,nem volt vele gáz, most sem arra gyanakszok, hanem a tojásra, csak hajtotta a magáét.... És persze hogy se túró rudit, se joghurtot, semmi ilyt ne egyen.... Na az ilyenektől pláne ki tudok akadni, amikor látatlanban megmondja a frankót vki...
Éjszakai szobatisztaság: Nem tudom, hogy tudok-e neked tanácsot adni, mert nálunk baromi egyszerűen és gyorsan ment (kb 2-3 hét nappali szobatisztaság után). Akkor még éjszakára pelusoztam, és amikor pisilnie kellett éjjel, felkelt és kiabált, hogy "kell pisilni". Persze tök kómásan amikor azt mondtam neki, hogy van rajta pelus, pisiljen bele, ő nem akart. Így hát egy hétig csináltam, hogy ki az ágyból, le a pizsi, le a pelus, pisilés a bilibe, vissza a pelus, pizsi, és vissza az ágyba. SZóval nincs ötletem, ez nála abszolút önként jött... Egy hét után azt mondtam, hogy nincs értelme pelusozni éjjelre sem, mert úgyse pisil bele.
Nem is sokszor volt bepisilős balesete. még az elején, amikor hullafáradtan feküdt le, volt kb 4-5 alkalom, hogy nem ébredt fel rá.
Lehet, hogy csak idő kérdése és magától fog szólni Lili. De tényleg nincs tippem...
BOni! Akkor Zsigi azért valamelyest javulóban! Örülök neki! A nehezén sztem túl vagytok! Holnap délelőtt lehet, hogy visszaszaladok a pingvinnel. Csak 11-kor találkám van munkaügyben, meg anyósomat valszeg össze kell szedni az állomásról. Lehet, hogy f10 és f11 között mennék, ha az neked is jó. De mindenképpen viszem magammal, aztán ha nem sikerül összefutni, akkor majd jövő héten...