Sziasztok!
MI ovilázban égünk...
De a korábbi eltűnéseim okáról még ígértem beszámolót.
Látom más is szenved a fogaival...hát én is, ott kezdődött az egész hercehurca, heti 3-4 fogorvos, mert a szoptatás alatt nagyon tönkrementek az amúgy sem csúcsminőségű fogaim. Nem bírtam enni semmit, aztán persze Boró csak szopizott volna, teljesen elutasította a szilárd ételt, néha óránként keltünk éjjel és az én energiatartalékaim teljesen lemerültek. Az immunrendszerem a béka segge alatt...aztán jött is a szemherpesze...na azt már elfelejtettem, hogy ilyen pocsék, ráadásul kis alattomos volt, mert nem jött ki egyik napról a másikra, hanem 2 hétig iszonyat fejfájásom volt. Mondtam is a fogdokinak, hogy ezt már nem bírom, azt hittem a fogamtól van. Csak kapkodtam a fájdalom csillapítót. Volt, hogy éjjel mondtam Gábornak, hogy hozzon egy gyógyszert, mert megpusztulok...már koponya CT-re vagy MR-re akart küldeni és mikor a tarkóm fájt, azt hitte ez tuti agyvérzés...én megkönnyebültem, mikor a szemem elkezdett fájni. Akkor meg szemészet 2 naponta, húúú ki nem állhatom...úgyhogy ost a fogdoki is szünetel még, hogy kicsit összekapjam magam...
Kedden voltunk Gabival oviban nyílt napon. Előtte pénteken már meghozták az oviba csalogató levelet, kis füzettel, tele fotóval. Azóta az én gyerekem már rongyosra nézegette és minden reggel úgy kel, hogy megyünk. Ennek örömére ma is ott voltunk.
Az ovit 2006-ban teljesen felújították, nekem nagyon tetszik, mindenkit felvesznek. Csak attól félek, hogy a lelkesedése elfogy majd szeptemberig. Barátkozik a nagyokkal is. Az ovit nem is nézte meg, mert lehasalt a szőnyegre és játszott...én meg a lelkemre vettem, hogy a gyerekem leszarja a fejemet...
Ide mindenkit felvesznek, ha itthon vagyok akkor is, és az új törvények szerint már 2,5 évesen fel kell venni, ha szobatiszta a gyermek.
Borónak végre kint a 3. foga, és 1 hete leszoktattuk egymást a szopiról. Így legalább telerakja a kis pocakját, neki már arra van szüksége, és átalussza az éjszakákat. Így a lelki békém is helyreállt, az idő szuper, gyerekek nem betegek,szép a kert mi kell még????????
Puszi mindenkinek!!!!
Teri,
minden rendben lesz, ne aggódj, csak pozitívan...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
Évim,
sajnálom, hogy Lillus ennyire elfáraszt, sok türelem, és minden rendben lesz...
+++++++++++++++++++++++++++++++++++
AM,
olyanokat kacagok mindig...ikrek és hasonlók...nem vagy semmi
Kri,
örülök, hogy minden oké...
HAJRÁ!
Zh biztosan menni fog...
Moti,
sajnálom az ovit
Franci,
Annyira szeretem érzékeny kis Gergődet...
Beze,
Lexi megy oviba?
Panny,
jobbulást Violának...
Angyalka,
örülök, hogy Zsombi már jobban alkalmazkodik a dolgokhoz...
Panndi,
na nem volt semmi a betegségtortúra...
Boni, SZilvia,
puszi