Sziasztok!!
Hát mi nem aludtunk valami jól
Igaz Balu elaludt 8kor magától,kaja után betettem és 2 perc múlva aludt (így jár az aki alig alszik nappal),de többször felsírt éjjel.Sőt 3/4 3kor úgy sírt,hogy át is kellett mennem,kivettem de csak feszengett és sírt.Aztán elkezdtem csapkodni a popsiját (ettől kiskorában is mindig megnyugodott) és akkorát pukizott hogy még peluson keresztül is éreztem
Aztán jött egy büfi is,visszafektettem és reggel fél 8ig aludt.Én meg csak forgolódtam mikor lefeküdtem,valamikor fél 1 körül aludtam el.Érdekes volt,mert olyan érzésem volt mintha a szememet feszítették volna ki.Hiába csuktam be,mintha akaratlanul is ki akart volna nyílni.Tök fura.Persze hulla vagyok,alig aludtam valamit
Voltunk cini-cini-n de most annyira nem jött be Balunak.Mármint tök jól elvolt,mászkált,vigyorgott,csak épp a "feladatokkal" nem foglalkozott.Anya egyedül csinálta ő meg mászkált szana szét
Érdemes volt ezért fizetni
Most ájult be 1kor,apa meg elment bevásárolni.Vettem finom hazai epret,lehet megkóstoltatom BAluval
Macianyu:hát akkor gratulálunk a házvételhez!
Mutatsz képet nekünk?
Orsi:várjuk a videókat
Barba:hálistennek csak ritkán alszik ilyen keveset Balu,csak ha túl jó a programm az alvás helyett
Meg aludt volna ő többet csak én felkeltettem,mert nem akartam hogy az éjszaka lássa(m) kárát
(szenya-anyu
)
Nem lehet hogy a foga jön Samunak?
Kefírt nem tudom.
Balu is így mászkál
Mármint zokniban csempén padlón mindenhol
CSigaby:nyugodtan leírhatod,biztos nem nevetünk ki vagy ilyesmi
Balunak mindkét oldalán vesetágulata volt.Ezt még a kórházban a koraszülöttén vették észre,de azt mondták ki fogja nőni.6 hósan mentünk kontrollra,akkor már a jobb oldali eltűnt,de a bal oldalon még mindig észlelték.Most 1 évesen van kontroll megint,ha nem múlik el,akkor kezelést fog kapni,de azt mondta a doki,addig nem mond semmit,míg meg nincs z eredmény (gondolom nem akar feleslegesen riogatni)
Na most már leírtam,nem törlöm vissza
Tényleg jó lenne ott egy talit tartani,akinek van kedve!
Aki itt az előbb belinkelte azt a sok képet,na annak felmentem a honlapjára (kiváncsiság
) és 8eezerért vállal fotózást! Gyerek+szülő,15 papírra kinyomtatott kép,és az összes kép dvd-n.Annyi hogy nem retusált képek,mint a mieink,hanem nyers képek.
Nagyon szép méretei vannak Annának!
Én is beadattam az agyhátyagyulladás ellenit,de mint elvileg kiderült,az a kullancs ellen nem véd....Tök király,mert én pont azt akartam....Fogalmam sincs mit csináljak
Nekünk itt van az erdő a lakótelep mellett,ráadásul a kisjátszó ugye az erdő szélén fák alatt
Az legalább árnyékos,de így fogalmam sincs mit tegyek
Én tuti nem merném kiszedni hanem vinném dokihoz,vagy ügyeletre.Nem élném túl ha miattam lenne valami baja.
Éjszakai ébrenlét:Balu is szokott,de csak gagyogást hallok,és vissza is alszik,gőzöm nincs meddig van fent ilyenkor.
Járás:elvileg még ráérnek a gyerkőcök
Azt olvastam hogy 12-16 hó között "kell" elindulniuk,szval még mindenki benne van az időben
Valamelyik fórumon írta valaki,hogy ő még egészséges felnőtt embert kúszva-mászva közlekedni nem látott
Szóval így is úgy is megtanulnak majd menni,amikor úgy érzik,itt az idő
Balu elaludt 1kor,kivi vagyok meddig fog aludni.Én már fokhagymás oldalast tervezek sült krumplival(jó kis diétás kaja
) ,holnapra meg töltött káposztát.Balunak mára friss spenótfőzelék lesz.Holnap meg kapja amit mi