Samu is fedetlen térddel hasít még kint a betonon is. Összeszűkül a gyomrom, amikor teper, de ha őt nem zavarja...
Már keményebb ott a bőre picit.
Eszméletlen iramban mászik már. Szinte repül.
Újra és újra köszönöm, hogy gondoltok apura!
Csöpplány, ne legyen lelkifurid, sajnos ennek így kellett lennie. Nem hiszem, hogy változtathatunk a sorsunkon. Ha másért nem, húsvét miatt lemosta volna azt az ablakot. Persze bennem is bennem van, hogy miattam, amikor megtörtént, még sírtam is, de nem szabad erre gondolni. Az igazat megvallva szólhatott volna valakinek, hogy tartsa meg azt a ... létrát, amíg dolgozik rajta.
Különben napról napra jobban van, remélem, hamarosan a régi lesz! Tegnap voltam nála, még eléggé zavart volt, de valószínűleg azért, mert előtte vették ki a csövet, ami szerintem megbolygatta megint az agyát. De délután már kiment anyuval a folyosóra. (Előtte még nem mászkálhatott.)
Végre végre az előbb megkevertem a napozó rázókeveréket Samunak! Már annyira utáltam a Bübchen naptej szagát! Idegesít nagyon, hogy olyan mű az egész. Nagyon égő lehetek ezzel a mániámmal.
Mi is a gyerekek
miatt sürgettük meg a házvásárlást, amikor terveztük Samut. Mire aláírtuk a szerződést, már velünk volt.
Én itt egy percig nem unatkoztam még, ami köszönhető Andiéknak is. Most többet mászkálok és barátnőzök, mint Samu előtt. Sokkal vidámabb, boldogabb, kiegyensúlyozottabb az életem. Előtte néztünk Verőcén is egy házikót, ami az erdő mellett volt, de onnan csak kocsival tudtam volna bárhova eljutni, télen mondjuk egy védőnői státuszvizsgálat a halálom lett volna. Ja, és nem volt térerő.
Itt nagyon szuper, hogy 4 perc alatt az állomáson vagyok, onnan meg félórán belül Pesten, 1 órán belül bárhol, ahová menni akarok. (anyuék, bevásárló központ, Nadi-jóga,...) Nálunk a közlekedés és a nagy kert volt a két fő szempont. Aztán a kőház és a fúrt kút.
Ja, és az ára.
Új kedvenc öltözékem a napozó. Szerintem nagyon édes egy mászó-totyogó gyereken kalappal.
Elisa odalesz a babáért!
Csöpplány, jó, hogy alakul az ínyed antibiotikum nélkül is. Rendes a doki, hogy nem erősködött vele.
Ilyen tünetek mellett még az is lehet, hogy 1 hét múlva már két csíkot mutat a teszt.
Maci, a sheát nem fogod megbánni, és azt meg is eheti Níla, popsira is használhatod.
A sudoval vigyáznék, mert a cink-oxid állítólag mérgező, és az tele van vele. (Attól fehér a színe.) Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de az egyik krémkeverős oldalon olvastam, hogy a tálat, amiben kevertük a cink-oxidos krémet, meg mindent, ami hozzáért, nagyon erősen el kell mosni, mert mérgező.
Níla már cumiztat? Hát mi leragadtunk a különböző hangszereknél.
Zenésznek készül a gyerek.
Már a metallofon is terítékre került.
Meg tegnap szereztünk húgoméktól egy szuper játékot, az is zenés. Ilyen:
http://jatek.vatera.hu/lego_duplo/duplo ... 87307.html
Vannak benne alapdallamok, és olyan hangszeren szólal meg a zene, amilyen "gombát" bedug a baba az alaplapba. Ha többet, akkor kész szimfonikus zenekar zenél. Egy gombbal lehet zenét váltani, egy másikkal meg tempót állítani. Még nem tapasztaltam ki, de a lukak mellé van írva, hogy bass, harmony, rythm, melody. Attól függően, melyik lukba dugja a hangszert, azon a területen lesz erős. Pl a rythm-be dugod a nagybőgőt, akkor az adja a zene ritmusát pengetve. Még többet kell játszanom vele ahhoz, hogy kiismerjem.
Nyomok egy küldést....