Hibernia, nagy szívás neked ez a korszak.
Evéssel maszatolás, földön mászás,... Homokozóval hogy állsz?
A buli előtti este nagy takarításba kezdtünk a babák miatt, és apu kitalálta, hogy lemossa az ablakot a lépcsőházban. De az az ablak nagyon magasan van, így a lépcsőn a falnak támasztott egy alumínium létrát, és arra mászott fel. A létra kicsúszott alóla, ő neki esett a falnak, aztán le a lépcsőre. Az ér elrepedését valószínűleg a falnak csapódás okozta. Ha nem szedne a szívműtéte óta véralvadásgátlót, begyógyult volna az ér, és nem szivárog heteken keresztül.
A buli után bátyám protekcióval ct-re vitte, de akkor még nem látszott elváltozás.
Fejre ülés vicces.
Samu mindig átmászik rajtam, meg mindenen, ami a földön van (kutya, játék,...). Szereti a kihívásokat.
Peti aztán tudja, hogyan kell örömet szerezni egy nőnek!
Először a nagy semmit adogatja, aztán meglep egy marék mosóporral.
Tök vicces, hogy ilyen humora van már! Samunál az a humor, ha utánozzuk, és mindig előáll valami újabbal, ami szerinte halál poénos, pl fröcsögteti a nyálat a szájával, vagy csap egy hatalmasat az asztalra. Na, és ha ezeket apa meg anya csinálja...!
Légzésfigyut használjuk, még mindig parázom. Persze, ha nem itthon alszunk, eszembe sem jut, hogy bármi történhet.
Videókon jót röhögtem, nagyon édi. Jellemző, hogy totál tiszta a gyerek arca és az előke a kaja végén... Az időjárásból pedig ennyi is elég volt nekem.
Orsi, akkor nagy mázlista vagy Elisával! Mit nem adnék, ha letenném a fű közepén egy plédre, és Samu ott maradna!
Meséltem, hogy múltkor kimászott a karámból? Furcsálltam, hogy olyan közelről hallom a kurjantását, kinéztem, és a bejárati ajtó előtt ült. Ahhoz ki kellett nyitnia a karámajtót, át kellett másznia a füvön, végig a betonon, végül föl két lépcsőfokon. Még jó, hogy hangosan örült magának!
Tényleg lehet, hogy fakír.
Mi december előtt nem tervezzük a tesóügyködést. Szeretném lejjebb építeni a szoptatást, alakilag helyre rázódni, és majd akkor. Meg szeretnék minél tovább itthon maradni a gyerekekkel, nem csábít a kis korkülönbség.
Kedvenc kaja egyértelműen a kefír.
Szegény Máté! Tuti nem hinné el, hogy senkinek nem tűnt fel, hogy pizsamában van.
Big bobbyval Samu is ezt játssza egyelőre. Meg a dudáját nyomogatja.
Charlott, gratulálunk Krisznek a járáshoz! Nagyon ügyes! Milyen nagy hasról beszélsz??? Én úgy nézek ki, mint egy félidős kismama.
Maci, Samu sem ilyen steril egyedül evésnél, mint a művész úr.
Ezt készítettem el:
http://antalvali.com/boszorkanykonyha/k ... ashoz.html Szerintem kicsit sűrű. Lehet, keverek még bele valamilyen olajat. Amúgy nagyon jó, és nincs olyan büdös, erős mű szaga.
Házhoz drukkolunk. És én még az elsőt sem tudtam megnézni. Sosincs időm.
Cyntia, ennyi szót tud már mondani Szinti? Hát mi még sehol nem tartunk. Mondja, hogy hapci meg ajtó, kb ennyi. Na jó, ennél többet tud, de nem ilyen komoly szavakat. Az ajtót pedig mindenre mondja, ami tetszik neki, mert egyik kedvenc elfoglaltsága az ajtónyitogatás, -csukogatás. Az evés nálunk mam-mam-mam-mam, vagyis ez inkább akkor van, amikor szopizni szeretne. Kedvenc halandzsája az aja-gaja, amire szoktam neki mondani, hogy atya-gatya.
Már eszembe jutott, hogy talán rám mondja, azért hallom annyit. Bezzeg az apát ki tudja mondani! Vagy engem becézget?
Csöpplány, köszönjük a köszöntést!
Micsoda hosszú alvás! Irigykedem.
Ezek a balesetek nagyon ijesztőek lehetnek. Szerencsére nálunk még nem volt semmi komoly. Húzós lehet ez a mindenre felmászás.
Talán jobb lesz így, hogy végigcsinálod az antibios kezelést. Doki mit mond?
Mayday, üdv!
Jaj, remélem, a vihar nem felénk tart!
Bubu jár? Gratulálok!
Státuszon a hosszmérésről én is tudnék mesélni. Olyan dühítő.
Igazából felőlem is lehet zárt a topik. Nekem nővérem olvas bele a családból néha, amióta megírta nektek, hogy megszületett Samu.
Múltkor hívott, hogy majdnem beírt, mert szerinte Orsi megbánthatott engem, hogy már érti, miért nem alszik Samu éjjel, de az előzményeket nem olvasta, hogy ezt mire írta.
Azért kedves tőle, hogy meg akart védeni.
Remélem, most nem olvassa el ezt!
Nadi, sajnálom, hogy ilyen nehezen jön rendbe melled.
Minimum 10 napos antibiotikum kúra öli csak ki ezt a bacit, de ha nálad ilyen makacs, talán tovább is kéne szedni. Mondd a dokinak el a sztorimat, ha csak egyhetes kúrát ír fel!
Édes lehet Gréti, ahogy magyaráz!
Majd' bealszom. Tegnap egész nap suvickoltuk anyuék lakását, aztán ott aludtam Samuval, anyu meg egész este telefonálgatott, egyedül kellett "idegen" helyen fürdetnem, altatnom,... Nem volt egyszerű. Samu eléggé ki volt zökkenve, a fürdést pl végigordította. A földön ágyaztam meg, és ahányszor letettem, felébredt, sírva felült, kereste a helyét. Végül a babakocsiban altattam el, és az első ébredés után vettem magam mellé. Hát nem volt valami kényelmes. Két paplan és egy félbehajtott pléd volt alattunk. Jó kemény volt. Az viszont jó volt, hogy amikor Samu felébredt (6-kor!), nem kellett félnem, hogy leesik az ágyról. Tök jól elvolt, játszott a játékokkal, amiket talált, és (figyeltem az órát) kereken 10 percenként odadugta a fejét a fejemhez, hogy feltöltse a szeretettankját. Aztán megint alhattam 10 percet.
Gőzöm sincs, mivel szórakozhatott.
Ez most nagyon hosszú lett, ne haragudjatok! (Próbáltam mindenre reagálni.)