Hahó!
Ezer éve nem írtam én sem, bocsánat érte
Gyorsan repülnek a napok, Benével igyekszünk minél többet jönni-menni, mert olyan rövid a nyár, aztán újra suli/bölcsi... már csak a jövőhét van bölcsi nélkül, de még nem tudom, utána héten viszem-e, nekem csak 12-étől van suli. Na ahhoz sincs most túl sok kedvem, elég gáz az órarend, az előző félév olyan korrekt volt, a mostani nem lesz az sajnos... na de nem kesergek, mert még szabadság van, jóidő meg minden
Voltunk egy hetet a szüleimnél, nagyon jó volt, a most hétvégét is otthon töltjük, lehet kivisszük egy kicsit Benét a virágkarneválra
Zsuzsi, remélem haladnak az előkészületek! Biztos minden szuper lesz, ne aggódjatok túl sokat, a fő, hogy Ti jól érezzétek Magatokat
Dekorációt sikerült fixálni? Milyen a ruha? Olyan lett, amilyet elképzeltél? Kik lesznek a tanúk?
Nagy a tapasztalati anyagom mostanság, előző két szombat is esküvővel telt
Jópofa dolgokat láttunk, mindkét esküvő nagyon szép volt. Az utóbbira nem vittük Benét, nem akartuk minden hétvégén törni, és Anyukám tudott rá vigyázni, hát, talán nem szégyen bevallani, hogy nagyon jól éreztük magunkat
A "tobzódás" ott kezdődött, hogy ülhettem elől a kocsiban, és én választottam zenét
Az meg, hogy együtt tudtunk Gáborral vacsorázni, hát, ilyenre tényleg nagyon ritkán van példa
És Bene is nagyon jól elvolt, mikor megérkezett Anyukám, leültek játszani ketten, minket pedig elzavart onnan
Egyre több mindent mond, nagyon kis édes
Ma mentünk a zöldségeshez, kérdeztük, mit vegyünk, erre mondta "kukit", "salátát"
Egész nap be nem áll a szája, mindent akar mondani, és egyre ügyesebben tanulja el tőlünk. Mikor a boltban Gábor szólt nekem, hogy Ági, Bene is elkezdett kiabálni, hogy Ági, Ági
Jaj, csak magunkról ömlengek...
Egy kérdés: a Ti gyerekeitek csapkodnak? Benére néha rájön a hoppáré, és oda-odacsap. Remélem nem válik szokásává, nem tudom, hogy tudnám kezelni hosszútávon. Most annyit csinálunk, hogy megfogjuk a kezét, és elmondjuk, hogy nem szabad, mi sem bántunk téged. A Vick pacsis megoldása sajnos nálunk nem vált be, pedig nagyon tetszett
Friday, és hogy megy Borsnak az ovi? Megértem, hogy könnyebb így, két ennyire különböző korú, érdeklődésű gyereket 24 órában lekötni, na az nem semmi feladat. A pisilés nem semmi, Gréta nagyon ügyes nagylány már!!
Reni, a szoptatáshoz: nem könnyű helyzet, sajnálom, hogy így gyötrődsz miatta. Nehéz okosat mondani
Megértem, hogy már szeretnéd elválasztani, így utólag én is örülök neki, hogy Benével sikerült egy éves kora után abbahagyni. Valami tárggyal jó ötlet kiváltani, dehogy ezt hogy lehet átállítani... passz.
Egy ismerős anyuka drasztikusan úgy választotta el a lányát, hogy leragasztotta a mellbimbóját... pár napig mindketten nyűglődtek, aztán túl lett rajta. Hát, nem tudom, nem épp finom megoldás...
Nem tudom, jófej-e a védőnőtök, de ő esetleg nem tud tanácsot adni?
Szoptatós takarítónő
Tej: Bene egyre jobban szereti, nálunk fogy a rendes tej, Gábor és én is isszuk, így azt kapja. Általában a 2,8-asat, de sosem tartósat, na én attól vagyok rosszul, szerintem nagyon más ízű, mint a sima tej. Szoktak árulni a Sparnál házi tejet (ki van írva, hogy forralni kell, ebből gondolom, hogy teljesen nyerset), de még sosem mertem kipróbálni, mindenesetre lehet, érdemes lenne, érdekes, amit Reni írt ezzel kapcsolatban. Bár nekünk egyikünknek sincs emésztési gondja a tejtől, sőt, nekem kell is a "normál" működéshez
Kati, sajnálom a férjed balesetét, micsoda pech!!! Most már igazán lehetne jobb szériátok. Remélem gyorsan felépül!! És hogy a gyerekek nem kapják el a fosós-hányóst... Tök jó, hogy így szeretnek a nagyszülőknél nyaralni!
Móni, hátha Eszter hamarosan megtalálja a hüvelykujját
Sógórnőmék legkisebbje olyan édesen szopja az ujját, nagyon cukin cuppog rajta
A cumival pont úgy vagyok, mint Te, amolyan "szükséges rossz". Benének is ad hoc módon eszébe jut és kéri, de mindig igyekszünk elterelni a figyelmét, csak nagyon nagy bánat, illetve alváshoz dukál.
Bocsánat, ha valakit kifelejtettem... így is túl sokat írtam
Sok puszi mindenkinek, élvezzétek a nyarat!
Ági