Halihó!
Nekünk nem volt túl jó éjszakánk
Könnyen elaludt,de éjféltől fent volt fél 2ig.Szerintem valamitől megijedhetett,mert csak lámpa mellett volt hajlandó elaludni
Nyitva volt az ablaka és kint meg fiatalok nevetgéltek,kiabáltak.Gondolom megijedt hogy sötét van,idegen hangok,anya sehol.Ma meg 3/4 7kor kelt
Most iszom a kávémat mert mindjárt lefejelem a bill-t.
10re megyünk baba-mama klubba
Kiváncsi vagyok milyen lesz.Aztán még nem tudom mit csinálunk,majd alakul valami
csütörtökön megyek kmoncsiékhoz
pénteken meg jönnek délután babaruha nézőbe
remélem sikerül eladnom megint pár darabot
Megvolt a szülinapozás is,tök jó volt
Anyuék kicsit átvertek,jót röhögtünk,mert majdnem bevettem
Az ajándékos dobozba tettek egy ócska hálóinget (hálóinget,meg pizsamát kértem szülinapomra
) ,mondván csak ilyet kaptak,meg Palinak egy 2 kg-os súlyát bebugyolálva
Azt se tudtam hirtelen mit gondoljak
EGyébként egy hálóinget meg egy pizsit kaptam,amit kértem,meg ezek a dinkák megleptek egy morzsaporszívóval
Mondtam hogy ne vegyenek drága ajándékot,de összedobták rá a pénzt,Béci mondta nekik mennyire szeretnék egyet
Tök aranyosak
A tegnapi nap kész káosz volt,ezért sem jöttem.Délelőtt pakolászás volt,aztán 11re mentünk át anyuékhoz ebédre,meg ünnepelni.Balu is jól bezabált.Evett húslevest,sült tejszínes húst,sült krumplit meg még tortát is
Aztán az apja hazahozta elaltatta.Én még ott maradtam anyunak segíteni,meg befonta a hajam.3ra jött egy barátnőm dumcsizni,5kor meg mentünk anyóssal talizni
Tőle egy pár darab zoknit kértem,mert jön az ősz és a régiek már elég gázok,meg adott pénzt,mert nem találtunk szobapapucsot.Na meg ki volt akadva,hogy én mindig csak ilyeneket kérek.(ezt egyébként nem értem,miért kellene drága ajándék?Inkább vegyenek olyat amire tényleg szükségem van ?D ) .Na meg alapból tudom mennyit gürizik anyósom hogy a köcsög sóginőmék bírják fizetni azt a rengeteg tartozást amit mindig tetéznek...na emg ugye trambulin kell,meg anyám kínja,amikor a hitelt se bírják fizetni.Na de nem megyek jobban bele,na meg csak felbaszom magam....A lényeg hogy azért jó volt a szülinapozás
Bár apám is felbaszott kicsit,de innentől kezdve leszarom....vvvvvvvááááááá......vele is csak a gond van....
Na de nem sírok itt,megyek összerámolni....