Na, hát ide jobban megy az írás, tényleg nem tudom miért...
Meg nem akarom elkiabálni.
Timikém, a Csongor gyönyörű név, nálunk is top tízben van. És már egy fél kilós kenyeret is lehagyott, olyan jó, nálam ez mérföldkő!!
Jujuj, Vilikének hamar jobbulást. Mi a baja...? Ez nekem nem derült ki.
Viki, hát igen. Az ilyen érdekesebb barátok nálunk lekoptak, mikor Csani 10 hetes volt. Azóta már az is megkérdőjeleződött, hogy barátok voltak-e. Akik maradtak, azok meg ilyen normálisak, hála Istennek.
Viki, Adri, sajnálom ezt a bölcsi-betegség körforgást. Nálunk 1 hónap volt, az mondjuk non-stop... Szerintem ez annyi mindentől függ. Jó vigasztaló vagyok, mi?
Rita, örülök, hogy ti is jót nyaraltatok!!
Ivánka, Csongi meg Marci sztorijain olyan jót nevettem! Pedig ma igazán szar egy napom volt...
Reni, oh, na Ti megint megkaptátok betegségből. Én is szerettem volna kérdezni, hogy Mircsi mikor megy bölcsibe, te meg dolgozni? Férjeddel mizu? Ő tud segíteni?
Léna nagyon ügyesen halad a szobatisztasággal, nálunk a kezdeti érdeklődés és sikerek után visszaálltunk a nullára...
Annus, ez nagyon durva, hogy Niki 8 hónaposan beszél. Én még ilyet nem is hallottam!!!
Andi, de jó, hogy jöttél picit, írj még, hogy vagytok?
Ildi, nem tudom, ide valahogy könnyebben álltam neki írni. Sokkal áttekinthetőbb nekem, vagy nem tudom. De a tanyáról se morzsolódok le végleg, ne reménykedjen senki.
Vanda, Panndi, ne haragudjatok, hogy kimondom, de nekem ez annyira furcsa, hogy valakinek nem az a fontos, hogy kikkel fórumozik, hanem az, hogy ezt milyen technikai háttérrel teszi.
Most őszintén, nekem se mindegy, mint a mellékelt ábra mutatja, de az a fontos, hogy akiket megismertem, és a sorsa érdekel, azokról tudjak, meg írjak, mikor kedvem van.
Zsu, látom, ti is nyaraltatok! Nincsen annak a gyereknek semmi baja. Olyan gáz ez, engem is halálra rettegtettek (talán emlékszel) Csani születése előttől 7 hós koráig, hogy kicsi a feje. Osztán azknak volt igazuk, akik letudták azzal, hogy legalább elég a kisebb sapka....
Moncsi, anyukámat tanította a nagymamám, és ott az volt, hogy extra szigorú volt vele... Nem tudom. Nem tudnál egy évet várni, annyit ki lehet bírni, és lezsírozni az igazgatóval a következő évi osztályt? Amúgy ha már a problémákat, a lehetséges problémákat mármint felismerted, és teszel ellenük, az már fél siker. De ha bele is vágsz, nyilván nehéz lesz. De biztosan jól fogsz dönteni, te is mered a legjobban a gyermekedet.
Huh, egész nap meetingen, vagyis értekezleten ültem, totál lefagyott az agyam... Csani a Micimackót énekli, tök cuki!!
Puszi nektek.