Sziasztok,
Elnézést, kicsit elmaradtam...
Kata, sajnálom a betegséget, remélem, kigyógyultatok. Rokon kislánnyal hányás, jaaaaj, szegénykém.
Öcsédéknek sok boldogságot kívánok!
Gyönyörűek az ausztriai képek. Biztosan feltöltődtetek élményekkel a monoton hétköznapokra.
Judit, Petra lába rendbe jött már? Szegénykém, fekvőgipsz... Vajon hogy élte meg, hogy nem tud jönni-menni?
Ági, sok sikert az egyetemhez! Azért az a két nap nagyon keménynek hangzik. Inkább lenne három lazább, ugye?
Remélem, Beni hamar visszaszokik a bölcsibe.
Vik, hogy megy a bölcsi Vincének?
Neked van állásod már? Nálunk ugyanis a beszoktatás megkezdésének a feltétele mindkét szülőtől a munkáltatói igazolás.
Reni, jobbulást! Ha túl vagyunk az esküvőn, akkor szívesen találkozunk veletek. A hétfő és a csütörtök a szabad napunk.
Mi jól vagyunk, Zsófi heti 3-szor megy a napközibe, ott is alszik. 4 körül megyek érte. Október 24-én kezdjük a bölcsibe a beszoktatást. Vannak kétségeim, hogy jó ötlet-e elvinni egy olyan helyről, amit ismer. Igaz, innen minden gyerek elment, csak kettő maradt, pont a két kevésbé szimpatikus. Danit is elbúcsúztatták, kicsit megsirattam
De ha azt nézzük, hogy heti 5 napban mennyi az ára a csanának, akkor a mai világban a válasz nem kérdés...
Novembertől 6 órában megyek vissza heti 5 napban. A dolog jól jött ki, mert a munkákat egyeztettük a "főnökömmel" és kérdezte, hogy számíthat-e rám. Így nem nekem kellett előjönnöm, hogy tudnék rendesen is jönni már.
Pénteken lánybúcsúm volt, jól sikerült, 11-en voltunk. A Húgom és a barátnőm szervezték, vicces kis feladatok, kérdések voltak, aztán pedig elmentünk koktélozni.
Szombat estétől tegnapig olyan migrénes fejfájásom volt, hogy mozdítani nem bírtam a fejem. Tegnap délutántól jobb. Már a háziorvosnál is voltam.
Azt mondta, hogy akár a stressztől is lehet. Kaptam beutalót a neurológiára, de én ugyan el nem megyek.
Az előkészületekkel jól állunk, apróságok még vannak, de ma de. befejezek egy munkát és aztán reméljük, hogy a héten már csak a szervezéssel tudok foglalkozni. (Murphy hess-hess-hess
)
ZSófinak annyira tetszik a menyecskeruhám, hogy ha vki jön, mindig szalad a szekrényhez, hogy megmutatom anyaka szép ruháját, anyaka vedd fel
Neki gyönyörű koszorúslány-ruhát béreltünk. Hozok majd képeket.
Bocsánat, ha valakit kihagytam!
Puszi