Sziasztok!
Végre itthon! Már nagyon elegünk volt a párommal a kórházból.
Próbáltuk viszonylag felváltva csinálni, de így is rettentő kimerítő volt.
Leginkább az volt fárasztó, hogy folyton le kellett kötni a Gergő figyelmét, hogy ne másszon ki az ágyól, ne ugráljon, stb.
Mivel nem lehetett szaladgálni sem, állandóan fegyelmezni kellett és nem értette miért nem futkoshat.
Így a végén már csak az udvarra mentünk, overallban nem tud úgy szaladni.
Ráadásul a játszó szobába se akartuk vinni, hiszen folyton felül fertőzhetik ott egymást a gyerekek, mert egymás után veszik a szájukba a játékokat.
Az orvosok semmit nem tudtak, csak vonogatták a vállukat és tippelgettek a betegégről, mi is okozhatja.
Szóltam, hogy kruppos gyerek mellett vagyunk, pedig mi már régen nem a kruppal (3 nap alatt elmúlt teljesen) bajlódunk, hanem a nagyon magas lázzal küzdöttünk, és mégis állandóan ránk lett nyitva az ablak, mert a szomszéd kisfiú fulladt. Hiába mondtam, hogy ez a Gergőnek nem jó, hát így soha nem fog meggyógyulni.
Akkor már 2,5 napja kapta az antibiotikumot, és a doki szerint nem lenne szabad lázasnak lennie.
Húzták a szájukat, de nem érdekelt, olyan fesztivált csináltam, hogy igenis másik kruppos mellé rakják át a kisfiúékat.
El is költöztették a gyereket. Másnapra már nem volt lázas a Gergő. Ja, és a kisfiú is elkezdett gyógyulni rá 2 napra.
A háziorvos tanácsára haza hoztuk, és itthon folytatjuk a kezelést.
Jól döntöttünk. Itthon megint van étvágya, iszik is rendesen. Bent már vagy 3 napja alig volt hajlandó enni és inni sem.
Már rettegtünk, hogy megint infúzió lesz a vége, de itthon rengeteget eszik , iszik megint.
Most vannak lent a házi dokinál apukájával. Kíváncsi leszek mit mond.
Ja, mert a kórházi orvos szerint a Gergőnek minden lelete negatív volt, így nem értette mitől volt több, mint 39 fokos láza.
A háziorvos szerint ilyen nincs, lehetetlen, hogy ha valakinek ilyen magas a láza, akkor a laborleletben a süllyedésnek, vagy a fehér vérsejt számának változnia kell. Na, ezek után higgy bárkinek is aki orvosnak nevezi magát.
Szóval nem bántam meg, hogy haza hoztuk. Neki se volt jó ott egyáltalán.