Sziasztok,
Faline,
Az a helyzet, hogy a párom két hónapja elutazott, jövõ héten kelene emgjönnie, egy hónapja semmit nem tudok rla, nagyon izgulok miatta - szóval ez is lehet akár. Meg beteg is vagyok kb. két hete, egyedül a két gyerekkel még gyógyulni se tudok rendesen - ez is lehet.
A hormongondom miatt nem hiszem, mert ugyan anno, amikor kiderítették mi van, peteérésem ugyan nem volt, de 13 éves koromtól a menzeszem - többé-kevésbé szabályosan - mindig megjött. Inkább azt hiszem, hogy a felhúzott idegállapot és/vagy a jó hosszú megfázásom lehet az oka.
Szoptatni még mindig szoptatok, Ábelt (elsõt) 22 hónapig szoptattam, 11 hónapos volt, hogy megjött, semmi gond nem volt utána. Tejem van, hálistennek. Egyébként akár terhes is leehtnék, mert olyan szarul vagyok, kezd a gyomrom is rendetlenkedni. De hát biztos, hogy nem, hacsak meg nem szállt a Szentlélek
, az meg nem valószínû...
A belsõ hangom meg össze van zavarodva...
Éva,
Az összevissza menzesz még nem jelenti azt automatikusan, hogy nincs peteérés! Csak egy kicsit nehezebb összehozni így a babát... Nekem pl. 32-35 napos cilkusaim vannak (voltak
), peteérésem a 18. napon van. Dokid mit mondott arra, hogy szeretnétek babát? Mert így vagy mindennap "babát gyártotok", vagy ki tudja... Esetleg hõmérõzéssel meg tudod állapítani, hogy mikor van peteérés. Egyébként együttérzek veled, nagyon rossz lehet. Nem néztek nálad hormonszintet? Valami biztos van, ami okozza ezt a szabálytalan ckilust.
Még vmi eszembe jutott: nem lehet, hogy csak az egyik petefészked mûködik? Normál esetben egyik hónapban az egyik, másik hónapban a másik termel petét. Ezt uh-gal meg tudják nézni (meg az említett hõm. görbe).
Csak azért vagyok ilyen m*rha okos, mert egyszer végigcsináltam egy ilyet, az említett peteérés-hiány miatt. (Mellékesen jegyzem meg, hogy végül is semmit nem szedtem, hogy legyen peteérésem, a dokik meg a védõnõ csodálkozott is, hogy hogyan hoztuk össze a babát...)
puszi
Zsóka