Kata!
Én ezt nem nagyon értem! Akkor mi volt az a pozitív teszt?
VAgy úgy értette, hogy valami elindult, csak nem maradt meg? Hát én azért reménykedem, hátha...ne keseredj el, ha mégsem, akkor tényleg nyáron belekezdhettek ha már ennek a babónak is így örültetek!
Panndi!
Kisfiam nyáron lesz 3 éves, kislányom meg most múlt másfél. 15 hónap van közöttük.
Hányingered van? Jobb napot!
Barbcsi!
ÉS milyen érzés volt az új lakásban kezdeni az évet? Előtte hol laktatok? Albérletben, anyudéknál, vagy anyósnál? Nem mindegy!
Lombikbaba!
Gratulálok még egyszer, szép kis bizonyíték!
Milyen különleges és szép dolog ikreket várni, meg ikrekkel az élet....a nehézségek ellenére biztos egy teljesen más szuper dolog lesz!
Chloe....én igazából a Katherine-re gondoltam, mint gyönyörű név, a másikat észre sem vettem, pedig az se semmi.
A férjed akkor nem magyar? Vagy igen, de ennek ellenére választottatok külföldi nevet? Tervezitek, hogy hazajöttök Mora, vagy már inkább kint maradtok....esetleg máshol? Bocsánat, ha sokat kérdezek, de tényleg érdekel.
Persze, ha nem publikus, megértem, ha nem felelsz mindenre.
Dodi!
Nekem sem mérték a hegemet, már nem gyakorlat, tényleg semmit nem jelent, hogy a várandósság alatt hány mm. Még vajúdás alatt sem nézték, csak a baba szívhangját.
Akkor ezek szerint most is programozott császár lesz igaz? De azért ha nem lesz gond a végén, akkor megvárják míg beindul a szülés ugye?
Én a magas vérnyomástól félek, mert fiammal nekem is alapból császár lett volna (bár ki tudja...), de előbb megcsászároztak engem is a vérnyomásom miatt. Aztán kislányomnál is rizikós volt a vége, ugye már otthon volt egy gyermekem, nem mindegy, hogy kórházban fekszem, vagy mi, szóval sokat sírtam meg könyörögtem a dokiknak, hogy ne fektessenek be és imádkoztam, hogy minél hamarabb induljon be a szülés. Szerencsém volt, beindult, így kevesebb esélyem lett hirtelen a második császárra.
Ovi!
Mi is most voltunk beiratkozni. Én mondtam, hogy nem alszik ott, de igazából csak azért, mert tudom, hogy kevés a hely, még így is rizikós, hogy felveszik-e egyáltalán. (és még hármaskát nem is tudják ugyebár) Pont ma tudtam meg a bölcsiben, hogy 30 helyre 70-en jelentkeztek...
De ez a városban a legjobb ovi, mindenki ide szeretné íratni a gyerekét, és bár körzeten kívülről már rég nem vesznek fel senkit, mégis sokan átjelentkeznek nagymamához, családtaghoz, ismerőshöz, csak ezért.
Úgyhogy meglátjuk, én reménykedek, mert ahova most jár, az egy magánbölcsi és csak hetente 2 délelőtt lehet vinni. Szeptembertől meg már lányomat is szeretném járatni, az meg anyagilag elég húzós lenne, de főleg fiamat sajnálnám, mert nagyon kis érett közösségi lény.
Szóval azt akartam kihozni ebből az egészből (csak elkanyarodtam), hogy én szívesen venném, ha egész napra menne oviba. Nem magam miatt, hanem miatta, meg a kislányom miatt.
1. Szerintem ő is szívesen aludna bent, mert a bölcsiből is nehéz hazahozni, és rossz, ha látja a többiek miért maradhatnak, akiknek esetleg délutánig dolgoznak a szüleik.
2. Kislányom ebédje így is káosz keddenként, mert pont délre kell fiamért menni, aki bent eszik, így őt vagy előbb megebédeltetem-de akkor rizikós, hogy elalszik a babakocsiban és pont felébred mire hazaérünk, amiből az következik, hogy nem hagyná aludni a bátyját itthon, akinek még kell a délutáni szunya- vagy hazajövünk és alvás után (kb. 3 óra körül jobb esetben) eszik, ami eléggé felborítja a napunkat.
3. Szeptemberben még esélyes a nagy meleg, nem kéne a kánikulában pont dél körül kimozdulni...
4. Nálunk mondjuk nem játszik, de egyes gyerekek túlpörögnek a hazaúttól és otthon már nem lehet őket lefektetni.
ÉS Dodi!
Nem anyjamajma, tök természetes, hogy úgy gondolod kicsi még az egész naphoz, eleve nekem is fura lesz, vagy lenne, ha egész napra menne oviba, mert akkor tulajdonképpen szinte csak hétvégén van velem??? És mi lesz a testvérével, aki imádja? Szóval természetes, hogy az ember lelkizik rajta, de nálunk inkább a bentalvás lenne logikusabb és előbb utóbb úgyis eljön ez az idő is.
Én már annak is örülök, hogy megtehettem, megtehetem, hogy 3 évig itthon maradok vele, és szeretnék a kislányommal is és az összes tesóval. NAgyon remélem, hogy összejön.
Iskolát még nagyon messzinek érzem, meg addig még ezerszer változik minden, tuti. Ma reggel is mondta a férjem, hogy jóvanna' mégis fórumozhatsz július után is, nem lesz internetadó.
Nutty!
Hipp-hopp eltelik az első 3 hónap meglásd! Én is várom már nagyon! Én a hányinger miatt, ami még nincs, de szerintem mivel mindkét gyerekemnél volt a 12. hétig, most is elő fog jönni, és nagyon nem vagyunk kibékülve egymással...
Ez a terepszemle tetszett.
Én is tartottam és hasonló eredményre jutottam, mint te.