Dolhi!
Születés történet itt:
http://www.babanet.hu/ujgep/discus4/messages/7486/8471.html?1104005633 Dr. Halásznál szültem, meg Sinkovics, vagy Sinekovics, vagy valamimi Sin... Éva volt a szülésznő neve, csak olyan rondán van ráírva az emléklapra, nem lehet elolvasni
Örök hálám nekik, segítettek ahol tudtak és még a gátvédelem is sikerült, mégcsak nem is repedtem.
Gabi nagyon rosszul viselte a távollétemet, vagyis inkább azt, hogy ott kellett hagyniuk a kórházban. Vidáman kelt, jókedvű volt egész nap, várta, hogy bejöhessenek hozzánk, bent puszilgatta a Danit, ölelgetett engem, de amikor haza kellett menni... Óriási könnycseppekkel zokogva kiabálta, hogy ANYA... A szívem szakadt meg.
A kórházi csomagom, babaruhák már készen voltak. Csak a kiságya, és a szoba nem volt átrendezve, mert Csabi az utolsó pillanatig várni akart, mert így a számítógép elég hülye helyen van, mert nincs asztalunk. Ezzel nekem okozott nagy fejfájást, mert még mindig nagy a rumli. Mit nagy ÓRIÁSI.
Most mennem kell, mert pici Dani valamit nagyon akar, bár most evett, úgyhogy nem tudom mi lehet.
sasha