Sziasztok!
Jó sokat írtatok, algi győztem visszaolvasni.
Ívás: nálunk is szopi és víz. Semmi tea, vagy gyümölcslé. Nem azért, mert ellenzem, hanem Noémi nem hajlandó meginni. Ő az első babám, akinek nem lób egész nap a szájában a cumisüveg valami édes lötyivel.
csekom! Noémi sem fordul a hátáról a hasára. Egyetlen egyszer megtette, még 3-4 hónapos korában, azóta magasról letojja. Oldalra fordul, szinte mindig úgy alszik, de hasra nem. Ettől függetelnül már egy hónapja mászik, szélsebesen.
Szerintem se aggódj, nincs miért. Domi a lusti babákhoz tartozik, majd megteszi, ha kedve lesz hozzá. Most még fejben játsza le, gyakorlatban majd akkor, ha már teljesen tökéletesen tudja kivitelezni.
Timikém! Az a helyzet, hogy néha fogalmam sincs, fiú vagyok-e vagy lány.
A nap fénypontja, amikor este már mindenkit lefürdettem, megvacsoráztattam és lefektettem. Néha azt veszem észre, hogy ülök az ágy szélén, nézek valami filmet és fogalmam sincs mit látok. Csak bambán nézek ki a fejemből.
A legklasszabb azonban az, hogy ahányan vagyunk, annyi féle kaját kell készíteni. Egyik ezt nem eszi a másik azt kér, a harmadik az összeset utálja. A legutálatosabb helyiség a lakásban a konyha a fél életemet ott töltöm
De azért klassz a nagy család!
Ági! Hihetetlen kis turbopasi Gergő! Ez ritka fiúknál, ők lustábbak szoktak lenni. Monjuk Noel is szépen rácáfol a lustaságra, ő is mindent hamarabb csinál.
De hogy már lépcsőmászás is van, nem semmi.
Noéminél az idegesítő szokás, hogy evés közben prüszköl. Szándékosan brummog, vagy mi a túrót csinál a szájával, természetesen azért, hogy a kaja rámfröcsögjön.
Jókat nevet ezen. Sokszor és erélyesen mondom neki, hogy nem, akkor kikerekedik a szeme, farkasszemet nézünk pár másodpercig és folytatja tovább a köpködést.
Nálunk nem a gyereknek kell előke, hanem nekem.
Viszont a súlyával még mindig hadilábon állok. Szinte alig hízik hétről hétre. Még mindig 6,7 kg, pedig eszik naponta kétszer főzeléket, egyszer gyümölcsöt és este tejpépet. No meg szopik.
Mégis a súlya alig kúszik felfelé. Igaz, csak kevés mennyiséget eszik meg.
Ha így folytatódik, jövő hónapban elviszem a dokihoz, mert aggaszt ez a kis súlygyarapodás.
Most már rizst is főzök a főzelékbe, hogy laktatóbb legyen és gyarapodjon kicsit tőle.
Sajnos teljesen olyan mint Niki lányom, vele is ugyanígy végigszenvedtem egy éves koráig a hízást és evést.
Már gyomoridegem van, ha a mérlegre rakom.