Sziasztok!
Orulok, hogy szepen mennek a dolgok mindenkinel.
Nalunk is minden rendben, Noi mar elmult 3 hos, 14 hetes lesz holnap. Egesz nyugis baba, azert vannak kirohanasai, tud sirni rendesen, ha epp kiakad valamin. Mar fordul oldalra, fog, mindent a szajaba tom, kezd nagyon edes hangokat kiadni, es mar kacagott is egyszer egy hete, de azota meg nem, igy csak Eszti meg en hallottuk. O az a gyerek, akit leteszel, es alomba hummogi magat, most mar a szundi kendot a fejere boritja, ugy kell leszedni rola, miutan elaludt. Cumis o is, de nem kell neki visszadugdosni, ha kiesett, nem gond. Sot, csak oklendezik, ha ejjel azzal probalom visszaaltatni. Mosolyogva ebred reggel, es fel orat is elnezelodik. Viszont ejjel 3 orankent szopik, lehet, hogy keves a tej, de lehet, hogy csak cici kell neki. Nappal meg 3,5 - 4 orankent eszik.
Eszti is sokat segit, egyre jobban elvezi a kicsit, hogy latja, csak lesz belole valami.
Na nalunk o volt az altatas problemas, mi rontottuk el. Tudtam nem fog menni az altatas a kicsi mellett, igy kapott egy uj agyat, kiveheto racsosat, es amikor mar akkora volt a hasam, hogy nem tudtam betenni, akkor megbeszeltem vele, hogy o fog bemaszni, es ugy alszik el, hogy anya ott ul mellette. Persze azt mondta, hogy nem, de en nagyon hatarozottan azt mondtam, hogy igen, es tenyleg ereznie is kell, hogy nem inog meg az ember. Szoval ott ultem egy hetig az agy mellett, aztan mindig kicsit kijjebb jottem, ezt mindig meg is beszeltem vele. Most mar teljesen egyedul alszik el, oleli a macit, tudja, hogy a nappaliban ulunk. Amikor elaludt, akkor becsukjuk az ajtajat. Hosszu hetek alatt jutottunk idaig, de megerte, a nappali alvasa is most mar 2-3 ora, amig altattam, egy masfel volt csak. Ejjelt pedig altalaban nyikk nelkul alussza vegig. Tehat neki is jobb.
Tenyleg nincs ket egyforma gyerek, Esztinel is igy probaltam, hogy lerakom, mint Noit, de vele nem ment, Noinal megy. Eszti mindig sirva ebredt kicsinek, Noi tok jol elvan, egyelore.
Zizien, meg korabban kerdezted a testverkocsit, mi vettunk, Graco quattro tour duo, jo nagyon, de kicsi a tarolo a hazban, es a tobbi szomszed nem hajlando helyet csinalni nekunk. konnyu tolni, nekem Eszti elszaladgalos, szoval jol jott az elejen, amig nem tudtam cipelni a konok csajszit. Most mar nem hasznalom, fel is tettem hirdetni, mert ha nem akar jonni Eszti, akkor felkapom, es tolom a kicsit. De ez ugyben is rendre akarom nevelni, muszaj megtanulnia, hogy nem szabad elszaladni.