Sziasztok!
Én nem is tudom, mikor írtam utoljára, eléggé elvesztettem a fonalat. Most írok egy picit, aztán majd megint egy picit, hosszabbra úgy sincs idő.
Milyen szépen növögetnek a gyerekek, már senki sem kisbabás, inkább kisfiús, kislányos. Néha megnézem facebookon a képeket, de jó lenne, ha ide is kerülne fel pár, főleg olyanoktól, akiknek nincs facebookja.
Röviden: mi jól vagyunk, persze Domi minden harmadik héten beteg, gondolom az oviból hozza, torokgyulladás, köhögés, orrfolyás, láz, mikor mi...
12 fognál tartunk, szemfog még nincs.
Ja és vasat kell szednie, vkinek még?
Még mindig nem megy egyedül, de már büszkén mutatja, hogy el meri engedi a kapaszkodót, bármi is az, és áll kb 10 másodpercig egyedül.
Majdcsak eljutunk odáig.
A héten hivatalosan is üdvözöltük a dackorszak érkezését, phuu, kemény dió lesz. Én legalább is nem szeretek egy minden végtagjával ellenkező kisgyerekkel hadakozni, vagy felkapni, aki aztán azt játsza, hogy teljesen elengedi magát s csak csúszik ki a kezemből....
Még kb másfél hónap munka, amit ki kellene bírnom, aztán majd meglátjuk, hogyan bírom...
Mi kisbabóval jól vagyunk, elég jól bírom még, de már durván van éjszakai lábgörcs és kezdődik a vizesedés, kéz- és ujjzsibbadás is...általánosságban természetesen hulla vagyok, amikor munkából hazajövök, és itt van Domi is,aki ugyanolyan fáradt és nyűgös...
de valahogy bírjuk, meg még ezután jön a neheze.
28 hetes vagyok már, voltunk 4d ultrahangon, nem tudjuk kép alapján eldönteni, fiú e vagy lány, nem kérdeztük meg, meglepi lesz ez is. A lényeg már csak az lenne, hogy amikor érkezik a kis pocaklakó, legyen elég idő arra, hogy Domit elhelyezzük vkinél, vagy vki átjöjjön hozzánk, arra az időre. Majd csak lesz valahogy.
Sajnos itt egyáltalán nincs nyár, nagyon hiányzik nekünk, meg az egész otthoni élet, persze hazahúz a szívünk, csak azt nem tudjuk, hogy mihez kezdjünk, ha hazamegyünk...de ez még úgyis évek kérdése.
Hmm, fel is ébredt Domi, úgyhogy itt most be is fejezem.