Lányok, olvaslak titeket, hogy a végénél vagytok, és megint szülni akarok
. Ez addiktív
.
Józsa Andival én találkoztam (hiába, ha valaki 3x szüli meg a második gyerekét, sok szülésznővel találkozik
). Ő nagyon kedves és empatikus volt, no meg szakszerű is
.
Én fekve szültem mind2t, mert a meconiumos magzatvíz miatt végig ctg-n voltam, de Mesónál volt lehetőség fotelben ctg-zni, az nagyon jó volt! (közben csurgott belőlem magam alá a magzatvíz, és ezt is tök rendesen kezelték, csak, hogy kényelmesebb legyen nekem). Szaffinál elhatároztam, majd 4kézláb szülöm meg. Ember tervez… mikor mondták, hogy jön a baba, forduljak az oldalamról a hátamra, mert így nem fér ki, na ahhoz se éreztem magamban erőt, nem hogy 4kézláb legyek
. Bizti írtam már, de mindenkinek ajánlom, ha van lehetőségetek, NÉZZÉTEK, AHOGY JÖN KI A BABA! Eszméletlen érzés látni, ahogy világra jön, irigylem az apákat, hogy azon a végén állnak a szülésnek!
Sárgarózsa Ó, túl is lehet hordani azt a gyereket
. Ennyire a végén már nem mindig jönnek be a súlybecslések. 3,5 kg-s baba pedig simán megszületik, ne aggódj. Szaffi 3,5 kg, Mesó 3,9 kg volt, aztán itt vannak mindketten
.
Indigo Hálóingben szülsz, nem pucéran
. Aztán szólnak, hogy húzd fel a hálóinget és a mellkasodra rakják a babát. Érdemes rövidet vinni, hogy elférjen a nyakadba gyűrve. Nekem „kabala szülő-hálóingem” van, nővérem is ebben szült, én is mindkettőt (közben persze kimostuk azért
). Másra nem is használjuk, mert veszettül rövid, inkább egy hosszú pólóra emlékeztet. Dokik meg az ő jóslataik… hát nekem a 34. héten mondta, hogy Mesó 3 héten belül kint lesz, és bőven túlhordtam
.