Na, de jó, sokat írtatok!
Eszti, sajnálom! De ha most a köv. hónapban összejön akkor március végi baba lesz és legalább nem hatalmas overálban kell szegénynek sétálnia az első hónapokban
Dia igen hőmérőzök, de nem tudom hogy tényleg van-e ovum. Már fél éve csinálom, emelkedés mindig van, de nekem leesés sosincs. Szóval simán lehet, hogy nincs.
Tiger! Ilyen velem is volt már, hogy mensi után csináltam tesztet mert hánytam és tökre megörültem
))
Helenka, marad a türelem... nem mondom hogy nekem megy, mert sosem megy. Mensi első felében mindig elhatározom, még be is tartom, nem parázok rá, de a végén már ideges vagyok hogy basszus mikor lesz már ovu (23. napon szokott lenni legtöbbször, de múltkor már 18. napon volt) aztán meg lassan telnek a napok... "Apa" egyébként okos, ha babás vagy az is maradsz! Látom szerencsére azért van mivel lefoglalnod magad.
Nálam most jön az esküvő előtti utolsó teendők elintézése, amihez nem nagyon fűllik a fogam, de hát muszáj... biztos jó lesz, és a szertartást várom is már, de nem vagyok egy tipikus menyasszony típus. Majd 3 hét múlva lehet hogy már tök ideg leszek
De hát már házasok vagyunk szóval nem ugyanaz...
Csilla, veled mi újság?
Amikor a horgolásról beszéltek mindig megjön a kedvem ahhoz hogy megtanuljam... lehet hogy majd szülési szabin elkezdem
Szép estét nektek, mindenkinek hajrá!