nyainya, készülj fel lelkileg az előadásra.
Én mikor elmentünk a párommal Dévisz előadására, totál kész lettem tőle. Tulajdonképpen nem szól másról, csak a kockázatokról, a lehetséges bajokat ismerteti. Kerek perec elmondja, minek mi a veszélye. Negatív előadás, erre készülj fel.
Mikor vége lett, én elrohantam és otthagytam a páromat, mondtam neki, hogy majd otthon talizunk, nekem friss levegőre van szükségem.
Azért viselt meg annyira ott az előadás, mert nekem aznap jött meg és mindössze pár órám maradt dönteni, gondolkodni, hogy kockáztatom-e az életemet.
És másnap reggel hívnom kellett Déviszt, ha bele merek vágni.
hazamentem és kiborultam, egész este elbújtam a fürdőbe, és ott sírtam, zokogtam csendben, hogy senki meg ne lássa, mert szó szerint halálfélelmem volt.
És aztán mondtam a páromnak, hogy már ne harizzon, de imádom és az életemet adnám érte és egy babáért, de ez az egész öngyilkosság, és én nem megyek bele!
Ez nekem már túl van azon a bizonyos határon!!!! És nekem ott van még két kiskorú gyerekem előző házasságból, akiket fel kell nevelnem. Nem dönthetek felelőtlenül.
És ezzel zártam a napot.
Másnap reggel fél 8-kor meg kellett hoznom a döntést. A párom nem kérdezett semmit, én nem mondtam semmit, csak eljöttem melózni. Nem tudta, hogyan döntöttem.
És azt mondtam, nekem az életem árán is kell a kisbaba, mert bár van már kettő gyerekem előző házasságból, egyszerűen nincs életcélom, nem akarok tovább élni, ha nem lesz kisbabám.
És felhívtam Déviszt, csak annyit mondtam, hogy döntöttem, és arra kérem, vigyázzon az életemre!!!!!!!!!!!
Behívott erre a méhszondázásra és elkeztdük a lombikot. Nem volt rosszabb az inszeminációknál, de végig rettegtem az egészet, és csak arra törekedtem, hogy túléljem, nagyon féltem.
Túlstimulált, semmi nem jött össze időben, rosszkor tette vissza a babákat, már túl későn és nem bíztam benne, nem is sikerült.
És akkor kész voltam padlón, mint Normocyta is a múltkor. 4 hónapig képtelen voltam a páromhoz szólni baba témában.
Aztán megkergültem, és alig vártam, hogy rohanjak a következő lombikra.
És nem féltem, és tudtam, nem lehet baj, mert Dévisz vigyáz minden betegére, és hogy ezer %, hogy sikerülni fog a babám, mert mindennél jobban akartam most.
ÉS SIKERÜLT
Ezt az egészet csak azért írtam le Neked, hogy ha esetleg TE is hasonlóan reagálsz az előadásra, tudd, hogy minden rendben lesz, nem történhet baj Veled, vigyáznak Rád, és ha totál pozitívan állsz hozzá, bizony sikerülni fog!!!!!
SZÍVBŐL SZORÍTOK MINDEN LÁNYKÁNAK, KÍVÁNOM, HOGY SIKERÜLJÖN A LOMBIKOTOK, VÁLJON VALÓRA A BABÁS ÁLMOTOK! ÁMEN
Hallottátok???? Hajrá