Sziasztok,
tegnap nem volt gépem
Chili,
nálunk a sikeres beavatkozás ( szív pulzáció ) után "kiraknak" az intézményből, hogy keresd meg a saját orvosodat. Persze vannak lányok aki maradnak az orvosnál akinek köszönhetik a babát, de akkor a magánrenelésekre járnak, nagyon ritkán végeznek el 1-2 vizsgálatot a BMC ben. Dehát az áraikat ismerve horrorisztikusak, meghát én nagyon megvagyok elégedve a saját nőgyógyimmal ( nála születtem 36 éve
) így hozzá fogok visszamenni, aztán szerintem megkérem ajánljon valakit, nem tudom ő foglalkozik e ikerterhességgel....... sok mindent nem tudok még, legyen meg a szívhang, bocsánat szívhangok, aztán ha felkeresem majd őt okosabb leszek.
Mi 2007.március 5-én mentünk az első konzultációra, szóval lassan 7 éve. Persze vannak szerencsésebbek, nem 1-2 estben asszisztáltam olyanoknak akiknek rögtön az első alkalomra sikerült, ( persze mejd megevett az irigység ) Tudni kell, hogy több műtétem is volt, meg kiderült nálam az inzulinrezisztencia, ami miatt 1-1,5 évet kényszerpihenőre voltunk ítélve, szóval ezért is húzodott ilyen hosszúra az ügy. Na arról nem is beszélve, hogy lelkileg, anyagilag, egészségileg is milyen megterhelő egy lombikozás,hormonkezelés volt, hogy a munkahelyem forgott veszélyben, szóval sok összetevője volt a dolognak....
Egyszóval még mindig nem hiszem el, hogy sikerült, alig várom a hétfőt!!!!!
Többiek, eltüntetek?!
Edina, boldog, problémamentes babavárást neked!!!!!