Sziasztok lányok! Egy kicsit kimaradtam a beszélgetésből az elmúlt napokban, győztem végigolvasni ki mit írt/kérdezett!
Köszönöm azoknak, akik a korábbi kérdéseimre írtak, és gratula az újaknak akik csatlakoztak, olyan jó, hogy ilyen sokan vagyunk
Én ma vagyok 11+2 napos, és sajnos még mindig nem múlnak a russzéllétek (épp az előbb hánytam)... Tudjátok mi a legújabb? Hogy éjszaka sokszor felébredek, és nagyon éberen alszom, napközben meg majd leragad a szemem, képes vagyok többször is aludni 1-1 órát, ha tehetem. A legrosszabb az egész napos émelygés
Nektek nem fáj a melletek? Nekem viszketni is szokott pszkosul, mintha tágulna rajta a bőr, vagy mi...
A pocakomon ezen a héten kezdett el látszódni valami, de nem vagyok biztos benne, hogy nem csak a puffadás. Lényeg, hogy a köldököm alatt kezdett kicsit kidudorodni.
Tessvivi, azt hiszem te írtad, hogy milyen nagy volt ababám 10+2 naposan. Én is meglepődtem rajta, mivel a 9. hétben még 4 nappal kissebbnek mérték, mint a számított terhességi kor, a 42mm, pedig már 6 nappal nagyobb volt! Szerintem ezek a mérések nem túl pontosak az első trimeszterben, nem hiszem, hogy aggódnunk kell miatta.
A tornázásról annyit, hogy nagyon jó lenne, de én például annyira fáradékony vagyok, hogy maradt a sétálás egyenlőre. Amúgy az állandó vérezgetés miatt nem is javasolta az orvos, csak a kímélő életmódot, és hát nekünk a szex is tilos, mert növeli a vetélés veszélyt. remélem a 12. hét után jobban leszek, és mehet a házasélet is
. Tulajdonképpen lelkileg hiányzik inkább, mert testileg én sem vagyok túl kívánós mostanában.
Kitti, asszem te írtad, hogy nem tudsz annyi házimunkát csinálni, én is ugyanígy vagyok vele! Párom megértő, meg minden, várja is a babát, de azért látom rajta, hogy kicsit nehezen veszi a megváltozott helyzetet, mert eddig (5 évig) csak mi voltunk egymásnak, most meg itt van valaki, aki miatt nem tudok semmire figyelni, szinte, csak a testemre... Nálatok hogy vették a fiúk a helyzetet?
A neveken én már sokat gondolkdtam, van is egy-két befutó. Szerintetek mikor tudják majd megmondani a nemét?
Mindenkinek szép hétvégét, ami még hátra van belőle!