Igen, azért én is örültem volna ikreknek, mert akkor egybe letudtam volna őket, mert persze az az igazi ha az embernek van legalább egy testvére!Legyen kivel összeveszni mindenen
Egyébként nekem az életkor szerinti down kockázat 1:218 hoz és a teszt utáni 1:966, ugyhogy ezért javasolták a további vizsgálatot.Nem izgulok miatta, mert az uh-n minden tökéletes volt, csak a 2 hormon érték tért el egy kicsit a referencia értéktől.De persze az lesz a biztos ha meglesz a nifty eredmény, holnap megyek megcsináltatni, és elvileg 1 hét mulva már lesz is eredmény
Nálam mindenki tudja, család, barátok, ismerősök,kivéve apukám, neki karácsonykor mondom meg.De én a lombikot sem titkoltam soha senki elött, szerintem azt nem kell szégyelni ha vki mindent megtesz hogy gyereke legyen. Gondolom Te meg azt szeretnéd ha 1 fiu 1lány leosztás lenne, nem?! Kértél már időpontot a 18 heti uhra?ha már van időpontod írd meg hátha én is tudok akkor menni. most csak 1 nappal kerültük el egymást mert én kedden voltam ott.
Amúgy én elötte voltam a Honvéd kórházban is uh-n, mert oda volt beutalom, gondoltam ha 2x megyek abból nem lehet bajom..dehát zongorázni lehet a különbséget!!Erre az állami uh-ra tényleg csak annak érdemes menni aki nem tud semiképp egy magán helyet megfizetni. Borzasztó felszínesek, kb 3percig uh-nak és közebe olyan lekezelően beszélnek az emberrel, hogy azt el sem hittem! Miután megcsinálta az uh-t,kérdezte, hogy akarom e genetikai mintavételt, mondtam, hogy még nem döntöttem el, erre azt mondja, hogy pedig jó lenne ha most azonnal eldönteném, mert alig van hely, és különben meg nagyed Magyarország ide jár és örüljek ha be tudnak rakni..
És ezek után nem kell elmesélnem, hogy az Istenhegyin milyen kedvesek, és segítőkészek, az uh-n minden egyes csonot, redőt, minden pici részletet megnéznek, és közben magyarázzák is, hogy mit miért kell nézni..olyan volt mintha egy másik országban lettem volna.Értem én hogy szar lehet egy állami kórházban dolgozni,de egy pici kedvesség még a rosszabb körülményeken is sokat segítene, és az nem kerül pézbe senkinek..