Sziasztok!
Le a kalappal elõttetek a szoptatàs miatt, nagyon ügyesek vagytok! Nàlunk is megy még az anyatej. 1 éves korig szeretném adni Nekik. Napi 1,2-1,4 litert tudok fejni, de kezd nèha sok lenni a napi 5 fejés.... ha sikerül kivàltani egy étkezést, akkor àttérek a napi 4-re, bàr logisztikàban nehezebb elosztani, hogy mikor is legyen az a 4
Tàpszerbõl még mindig nem kell sok.
Azt jò is lenne majd elhagyni.
Most 5 és fél hòsak a kicsik. Tegnap kezdtük a hozzàtàplàlàst! Almalevet kaptak 3 kanàllal. Lacikàmnak simàn lement, mondjuk ezen nem lepõdtem meg.
. Émike is megitta, de minden kanàl utàn fintorgott, a "savanyú" íz miatt kicsit megborzongott. Nagyon vicces volt, szerencsére fel is vettük Õt közben telefonnal.
Ma kapnak mellé 2 kanàl almapürét is.
Nagyon ügyesek màr. Noémi hasròl hàtra tud fordulni màr egy jò ideje. Szeret lelökdösni dolgokat az asztalròl, pl. àsvàsvizes palackot. Apàtòl elleste, hogyan kell nyomkodni a billentyûzetet.
Lacika pedig, ha fogjuk a kezét, hasra tudja húzni Magàt, remélem hamarosan megy Neki majd egyedül is. Megelõzte Émikét 1 kg-al, úgyhogy Ô a nagyfiú.
Imàdjàk, ha fel vagyok pörögve, ha bohòckodok és puszilgatom Õket. Rengeteget mosolyognak és màr kacagnak is néha. No meg beszélnek, fõleg reggel anya nagy örömére.
Nagyon cuki hangjuk van. Egymàs irànt is érdeklõdnek. Émike simogatni is akarta màr Lacikàt! Annyira csodàlatosak!
4 hònapos kortòl àtaludtàk az éjszakàt, 9-tõl reggel 7-ig. Mostanàban kelnek hamarabb is. A fogzàs miatt pl.... szegénykéim. Fõleg Lacika ràgja egész nap a kezét. Sajnos 1 hete felkel 4 körül. Adok Neki tejet, mert nem nagyon tudon vissza altatni, 5-kor meg fejnem kell... csak félek, hogy megszokja/ta és ezért mindig kelni fog. Néha Noémi is kel, de elég meglepetésszerû még, hogy mikor, hogy alakul.
Pénteken fürdés elõtt bevezettük a "meztekenkedést". Nagyon élvezik azt a fél òra- 40 percet. Mi is, mert olyan kis cukik. Émike sokkal többet mozog, mint felöltözve. Nagyon kifàradnak Tõle, olyankor azonnal elalszanak este.
Én 3 hòs koruk utàm kezdtem tornàzni. Jò lenne minden nap, de nincs erôm hozzà. Kb. Heti 4-5-ször esetleg.
Heti 1-szer jön a gyògytornàsz, azt nagyon szeretem. Sokkal jobb lesz a hàtamnak, ha csinàlom a gyakorlatokat. A hasam is alakul, de szerintem màr sose lesz szép. Nem is fogom mutogatni strandon. El akarok menni sebészhez megnézetni, hogy van-e a köldöksèrvem, mert elég gyanús. Azòta sincs köldököm! Nincs òriàsi hasam, csak furin néz ki nagyon és nap végére azért kicsit màr terhesnek nézek ki, nem tartanak jól a hasizmok.
Ennyit tudtam ìrni, mert lassan indul a nap.
Még annyit, hogy minél nagyobbak a gyerkõcök, annàl jobban érzem a ragaszkosàsukat.