Sziasztok! Mi a párommal ugyan nem terveztük/tervezzük amolyan megszállott módon a babát, de ha jönne nem állnánk ellen
. Nem is tudom, hogy mennyire vág ide a dolog, de akkor megosztanám veletek, hogy hogyan is állok. Szerintem elkezdem az utolsó dátumnál. Aug. 28.-án jött meg utoljára. Sajnos sosem volt a rendszeresség csúcsa, pláne h pár évvel ezelőtt az feltételezték, hogy pcos vagyok, de hát azóta eltelt 6 év és a jelek szerint tünetmentes vagyok. (itt jegyzem meg, hogy alapvetően idegeskedős fajta vagyok és erre nagyon érzékeny a ciklusom.) átlag 31-32 napos. A naptár szerinti időpontban romantikáztunk
(12-13) majd arra rá 7 napra kb 2 napi pecsételő barnás pöttyözés volt. Ott még nem tartok, hogy hőgörbézzek meg ilyesmik, Szóval. Tegnap/ma kellett volna megjönnie. 4 napja csináltam egy tesztet, az negatív lett. Ma megint csináltam egyet, ami mit ad isten, vagy rossz volt, vagy halvány csíkot produkált. Nem igazán lehet róla pozitívan nyilatkozni, mert az egészen végigfutott egy vörös árnyalat, aztán volt benne vörös csík, rózsaszín csík, meg fehér csík is. Na -gondoltam magamról- jellemző.. fehér csík, csak én vagyok képes az inverz terhességre.
Kínomban elrohantam venni mégegyet, így ez délutáni muszájpisilni lett, amin én először igen, aztán nem látam semmit, majd a kedvesem is megnézte, ő se látott sokmindent. Most várok még 3 napot, ha addig sem jön meg, akkor nekifutok mégegyszer. De azért jó volna babát várni... Ti mit gondoltok, van rá esély? Bocs, hogy hosszú lett, csak jólesett elmondani. Szép napot nektek!