Gabelila: nekem november 29 az utolsó mensi, december 26. teszteltem pozit először, de az ovum 16. napon volt. Elvileg szeptember 4. a várható szülés dátum.
Mindenhol máshogy számolnak...eredetileg úgy tudtam, utcsó menszi plusz 7 nap.Nekem 3-a,4 e jött ki kalkulatorokkal. Ma reggel picit vérzett az orrom, d.u meg szédültem kicsit.
Szerintem nekem 13. napon volt ovum. A kalkulátorok aug 31, szept 1-et mondanak, de ez úgyse fix főleg ha tényleg előbb volt ovu. Ma hullámokban tör rám az iszonyatos hányinger.
Gabelila: Én meg 3 óta olyan álomkóros vagyok, kb állva eltudnék aludni. Nem tudom mi lesz velem holnaptól, napi 9 óra meló plusz 3 óra utazás összességében. A hányinger eddig elkerült szerencsére. A szagokat érzem kicsit jobban meg. Szilvi: Neked tünet?
Dia;Ilyen messze dolgozol? Ilyenkor mindig reménykedem, h megúszom émelygés nélkül, de nekem az kb.6.héttől.Tegnap meg a d.u volt kicsit rosszabb a gyomrom.A hasam feszít sokszor alul, egyelőre ennyi. Ha szerencsétek van, a 12.hétig tart csak, bár ilyenkor messzinek tűnik... Legalább tudjátok, h ott a babi...
Gabelila:csak folsavat szedek, meg c-t és Bérest, de azt amúgyis.Lehet, h keresek viszont vmi vitamint, korábban nem szedtem semmit a terhességek alatt"csak a folsavat az elején, de így 4.nél lehet nem ártana.Néha görcsölt a vádlim akkor vettem be magneziumot anno
Szilvi: Dunaújváros, én femibion800-at szedek dokim javasolta. holnap bejelentkezem hozzá. Ma nekem is ülve meg állva szúrt a jobb oldalon, fekve a jó csak. Nem tudom miért, igaz d.e végig takarítottam, főztem meg ilyenek.
Dia:igen, irtad, csak az nem volt világos, h ott a családod lakik, v Ti is.Az tényleg nincs közel... Folsavat nem szedtek? Gabelila:melyik magzatvédőt szeded?
@sissy01: Anyósék Tengelic, anyuék meg Velence mindegyik nap voltunk valahol, nem értetted félre Jó reggelt amúgy Hogy vagytok? Én hajnal óta csak forgolódtam, mostmár kelés és irány a meló hamarosan. Émelygek :@
Kértem dokihoz időpontot, most péntek vagy 19 volt még a szabad, de megbeszéltük, hogy a péntek még korai lenne így marad a 19. este. Akkora már tutira lesz szívhang is legalább (remélem) Ti mikor mentek csajok, van már időpont?
A jövő heten szeretnék menni. Szerintem az első vizsgálatra sztkba megyek sorbanállásos alapon. Ha esetleg addig fokozódnak a rosszullétek felhívom kedden a dokit és kérek időpontot magánba. Reggel végül kidobtam a taccsot. Lekopogom napközben nem nagyon volt hányingerem de tiszta álomkóros voltam meg meg akartam fagyni egész nap. A fejem is tompa kicsit. No vége a panaszdélutánnak
Hát csajok én este is hánytam. Éjszaka is szédelegtem. A reggeli egy fél szelet vajaskenyér volt egy pohár teával, de kijött. Lekopogom így nap közben sokkal jobb.
Gabelila: Akkor Te jól meg szenveded. Azonos a vércsoportotok pároddal? állítólag az azonosak jobban viselik a terhességi tüneteket. Este én is émelyegtem kicsit de ma semmi bajom az ásítozáson kívül ami most kezdődött el.
Hát kiscsillag bevallom nem tudjuk a férjem vércsoportját De nem is nagyon hiszek az ilyesmi mende mondáknak Inkább gondolok arra, hogy nem vagyunk egyformák van aki így van aki úgy reagál meg aztán két egyforma terhesség sincs. Az azért túlzás, hogy szenvedek. Ennél rosszabb ne legyen
Úgy tűnik a tejberizst befogadja a gyomrom, este és reggel is megúsztam hányás nélkül. Azt hiszem amúgy rájöttem a probléma fő forrására. Nagyon sok nyálam termelődik és a nyállal együtt sok levegőt is nyelek és az feszíti a gyomrom. Ti hogy vagytok?
Nekem semmi tünetem tegnap, ma csak fáradtabb vagyok. Meg nem kívánom a húst úgy mint eddig. Rendeltem Forever Aloe Berry nectar gélt, állítólag nagyon jó terhesség alatt. Régen használtam tőlük vitaminokat, meg a first-öt is .
Én utáltam azt a gélt inni...nagyon rossz íze van.Megkérdeztem amúgy a patikust, meg megnéztem a Béres csepp összetevőit, szerinte és szerintem is elég az, meg Cvitamin, folsav.Meg nyomok egy kis d vitamint is. Ma mintha kezdenék èmelyegni....remek.Amúgy a feszítésen kívűl semmi extra. Gabelila:akkor legalább vmit tudsz enni..
Sziasztok! Új vagyok még itt és minden másban,ami a várandóssággal kapcsolatos. . november 29.utso menszi elso napja. Majd nem jott meg...dec.31-én teszteltem erős pozitívat. majd' 1 évet vártunk erre a férjemmel
Holnap megyek dokihoz. Nem bírtam tovább várni.Elvileg 6.hétben járok. Izgulok...első baba...remélem minden rendben lesz. Remélem mindenkinél szuperül alakulnak odabent
Köszönöm szépen Nektek! Lenne egy olyan kérdésem,hogy a híg széklet normális ilyenkor? Nem hasmenés... Mert mindenhol székrekedést olvastam,h.elő szokott fordulni. Habár szedem a magneb6-ot és elvileg a magnézium okoz ilyen tüneteket....mindenben olyan bizonytalan vagyok...
Én nem tudom tekinthető-e tünetnek. Annyi minden előfordul, amíg nem súlyos hasmenés szerintem nem gáz, de ha ma úgyis mész dokihoz kérdezz rá erre is. Lehet csak a vizsgálat miatti izgalom okozza
Nem vészes hasmenés, inkább csak lágyabb széklet...lehet az izgalomtól. Képes vagyok magam sajna beparáztatni..Szedem a Ladeevit-et meg folsavat. A magneziumot kb ket honapja. De szerintem azt már nem fogom szedni. Ma azért rákérdezek a dokitól.
Üdv köztünk Ivu! Ne parázz, nem lesz semmi gond.Székrekedést későbbre mondják, de nekem nem volt sosem.Rostosat kell enni.Amúgy más tüneted nincs?Írj majd mi volt a dokinàl.
Dia, Gabelila:mizújs? Hányingerek? Nekem tegnap óta rosszabb a gyomrom kicsit.
Nekem semmi, ma reggel épmelyegtem picit, de mostanra elmúlt. Aludni nem bírok, fél 6-kor megébredek reggel és csak forgolódok. Pedig ráérnék fél7kor kelni. Cici viszont már "nőtt" kicsit, ennyi előnye már van legalább amúgy nem is venném észre, hogy etrhes vagyok, igaz "még" az elején vagyunk.
Tünetek közül mellfeszülés,néha émelygés,szédelgés. Hányinger,hányás (még) nincs....de én is azt gondolom,hogy ez még az "eleje" Az alvással nekem is vannak gondjaim...korán felkelek,utána csak forgolódok. Melóhelyen meg állva el tudnék aludni
Egyébként ti melyik terhesvitamint ajánlanátok? Szuper nyugtató válaszokat adtok úgy örülök,hogy csatlakoztam tegnap óta kicsit beijedtem,hogy mi van ha méhen kívüli (de biztos nem az)...sajna rátaláltam a neten különböző oldalakra,ahol szinte egész nap azokról olvasgattam...(tudom hülye vagyok)
Persze ezért is jelentkeztem be egyből a dokimhoz. Hogy megtudjam minden oké... Bár nincs semmilyen hasfájásom,se barnázgatás,semmi tünet,ami arra utalna,hogy rossz helyen van a babó.
Ivu:azt hiszem, mindenki első babás, rajtam kìvűl.Terhes vitaminban nem tudok tanácsot adni, sosem szedtem.Látod, nekem 4.baba, de ez még nekem is megfordult a fejemben, h ne legyen mèhen kìvűli.Sokadik baba várásnál több a para, minél többet tudsz...az első 12 hetet leszámítva amúgy imádok pocakos lenni,főleg miután mocorogni kezd.Próbálom azonban most minden percét kiélvezni, mert nem hiszem, h lesz több.Szóval no para, az egyik legszebb 9 hónap következik..