Én if fémérzékeny vagyok. Párom úgy hívott hogy 'aranyoskám" De a munka miatt semmi ékszert nem hordtam. És ez így maradt
Lányom 10 éves. Pasi mindig is volt körülötte
De bitang erőszakos tehát szegény kiskrapekoknak esélye sincs.
Lányok én minden terhességemet 4 feletti TSH,val kezdtem. De a guruk szeint ha autoimmun folyamat zajlik tehát emelkedett az aTPO vagy a ATG akkor a T3 T4.et meg kell emelni (legalább a felső harmadba) Azt még értem miért a THS körül forog minden (tényleg csak ez kérhető alapellátásban) de azt nem értem miért nem tudjátok (és nem rajtatok múlt) hogy milyen típusú PM eltérés van. Az autoimmun jellegú az ami a terhességre kihathat (visonylag( normál PM értékek mellett is
Gyanús lehet a többszörös vetélés és ha a saládban volt PM beteg . Illetve ha szülés után jelentkeztek PM-es tünetek. (nekem ez utóbbi kettó volt)
Nem értem.... Nem a TSH-t kell kezelni hanem a beteget. De mit kezelnek rajtatok ha nem tudják mi a bajotok???
kortizolt néztek? Az is csinál érdekes dolgokat. És időnként a PM és inzulin rezisztencia pároshoz társul előszeretettel (van az autoimmunnak egy ritkább fajtája ami nem csak a PM-et támadja) Mondjuk ha jól értem nálatok még az sem igazolt hogy valami autoimmun zajlik.