Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok, igaz, hogy a február elejiek sejthetik még csak, hogy babát várnak, de én ma reggel teszteltem egy halvány pozitívat, így lassacskán várom ide a februárra kiírandó kismamikat! 

Violetta
 
 


Szia. Én egy hete teszteltem pozitivat. Szerdán megyek ultrahangra. ;-)
kicsiszivem
Miskolc
 
 


Szia, gratulálok! Én csak a hetedik héten megyek, mondjuk még nagyon friss a dolog. Vannak tüneteid? Milyen hamar jött össze a baba?

Violetta
 
 

 
 

Sziasztok! Én vasárnap teszteltem pozitívat! Lenne pár kérdésem ezzel kapcsolatban.


Szia! Gratulálok! Kérdezz nyugodtan, ha tudunk, segítünk. Neked van már bármi tüneted?

Violetta
 
 


@anyucy:
Van igen egy jó pár tünet, esetleg privátban tudnánk beszélni?


Nektek is gratula. Első lesz, kb. fél éve próbálkozunk, nem hittem benne, mert pajzsmirigyes vagyok, de nem stresszeltem rá. Lesz ami lesz. Egyelőre annyi tünetem van, hogy kiragyásodtam, fáj a cickóm, álmos vagyok, nem kivanom az ételt és nem jött meg a mensi. Volt egy kisebb vérzésem teszt után két nappal, megijedtem, ambulancia, semmi gond nem volt, de kell a kontroll, ezért megyek holnap :) izgalmas. Meseljetek ti is.
kicsiszivem
Miskolc
 
 


Hú de szuper, hogy ahhoz képest hamar összejött, hogy pajzsmirigyes vagy!!! 
És Neked mikor "nem kellett volna" megjönni? Már akkor az 5. hetet betöltötted? 
Nekem még ezek az émelygős tünetek nincsenek, csak annyi érdekesség, hogy nyilallgat a mellem, meg szurkál az alhasam hirtelen mozdulatokra. Na ez lett a gyanús nekem, mert ilyen nekem kizárólag peteéréskor szokott lenni, és mindig csak az egyik oldalon! Most meg hol itt, hol ott, és mindig csak akkor, ha pl. hirtelen felállok, vagy nagyot lépek, mert kikerülöm a kutyát, stb. Ja, és többször elérzékenyültem már, pedig nem vagyok az a típus...  Az a nagyon durva álmosság még nincsen (nekem már többedik terhesség), az nekem kb az 5. héttől szokott lenni, a kávé-undorral egybekötve. Az émelygés csak a 6. hét elteltével kezdődik  viszont egy-két napja elkezdtem időnként megszédülni, de ez ráfogható akár a melegre is... 


Violetta
 
 


Elvileg papírforma szerint hatodik hét de szerintem csak ötödik körül vagyok, majd holnap többet tudok, hogy hogy állunk. 31 éves vagyok, az utobbi idoben nagyon rá voltam állva a gyerek dologra, állandóan babaruhákat nézegettem meg mindig elerzekenyultem, végig sírtam a keresztlanyom elsőàldozását, mint aki megzakkant. A munkahelyen sosem kértem kávét pedig függő vagyok. igy utólag visszagondolva elég gyanús :D de nem esett le. Elmentem a dokihoz mert fájt a torkom, irt antibiotikumot, na mondom veszek egy tesztet is kitudja miert kesik 5. napja (sosem szokott). Hát az esti antibiotikumot már nem vettem be. :D kb. ennyire nem stresszeltem rá erre. Ma államvizsgáztam le jogi karon, úgyhogy ha holnap is jó hireket kapok, szerintem nálam boldogabb ember nem sok lesz a világon.
Amugy tök jó, hogy van ez a fórum :)
kicsiszivem
Miskolc
 
 


Jaj de jó, majd tudósíts, hogy mi volt uh-n! Gratula az államvizsgádhoz is! :) Nekünk már az ötödik baba lenne, azért írom még így, hogy lenne, mert egyik az, hogy halvány a csík, másik, hogy olyan fura így, hogy még nincsenek az émelygős tünetek sem (majd jönnek, sosem úsztam meg), de így még nem igazán fogtam fel a dolgot! :D így a koromat is ki lehet találni, hogy nem huszonéves vagyok, biztos rangidős is, 39 éves vagyok. Tényleg jó ez a fórum. Itt látom, hogy több fórumot is zártnak állítottak be, én is goldoltam erre, csak még meg kéne várni, hogy jöjjenek többen, aztán utána még mindig lehet jelentkezni. Nem? Vicces ez az elérzékenyülés. Én meg kölyökkutyákat láttam, és könnybelábadt a szemem, hogy jajj, de édesek! PFFFFF  Meg gyereknapon is majdnem elbőgtem magam, hogy az a sok idegen gyerek milyen boldog az ugrálóváron!!! HIHIHI Pont ma voltam fogorvosnál, el akart küldeni rtg-re, és emiatt el kellett árulnom, hogy hát izé... kihagynám, mert van egy pozitív tesztem, erre gyorsan visszaszívta a röntgent. De nem baj, anélkül is ellátott. Ha eljön az ideje, melyik kh-ban szülsz? Mert ismerős vagyok ám Miskolcon.

Violetta
 
 


@ihnatheszter:


Eszter, írtam privátot, nem tudom, megtaláltad-e!

Violetta
 
 


Megtaláltam, válaszoltam is! :)
Jó kis fórum ez, mert tudom, hogy nem vagyok egyedül a húszmillió kérdésemmel. 


@anyucy:
Köszi :)
A Misekben fogok.
5. gyerek, nem semmi, gratula, igazi nagy család. :-)
Nem merem magam beleélni, mellesleg már most sík ideg vagyok ha arra gondolok, mennyi vizsgálat lesz stb. Nagyon parás vagyok.
kicsiszivem
Miskolc
 
 


@kicsiszivem együttérzek... én holnap vizsgázok és nem könnyű stresszmentesen élni ilyenkor...


Én jövőhéten megyek dokihoz, remélem minden rendben lesz, mert nagyon akarjuk ezt a kis Babócit. :) Már vagy 1 éve találtam szép nevet is ha kisfiú, ha kislány. :) Nem vagyok megszállott babás, áhhhh dehogy... 


@ihnatheszter:
Nagy kalappal holnapra!!!
kicsiszivem
Miskolc
 
 


@kicsiszivem:


Én ott születtem 

Violetta
 
 


Mi lenne, ha zárttá tennénk a fórumot mi is, és így a cím ugyanúgy látszana, és aki februárra van/lesz kiírva, az tud jelentkezni, és így csak tagok olvashatják. Csak eddig ég nem jöttem rá, hogy kell ezt csinálni..

Violetta
 
 


Benne vagyok!


Na, ez jó. Nem értették az ultrahangon, hogy miért nem egy hét múlva hívtak vissza. Ugyhogy meg egy hét de van ep szikholyag meg minden ami kell :)
kicsiszivem
Miskolc
 
 


Sziasztok, gratulalok mindenkinek! En ma vagyok 5 hetes, majd a 7. heten megyek csak orvoshoz es van egy masfel eves kisfiam, o nehezen jott ossze, most a teso meg a 2.honapban :) hogy vagytok?
micuka
Budapest
 
 


@kicsiszivem:


Hello, sebaj, legalább így megint láthatod a következő héten is!!! 

Violetta
 
 


@micuka:


Szia, üdv köztünk! Én is csak a 7. héten megyek, így kaptam időpontot. Mondjuk nem oda, ahová szerettem volna, mert akinél szültem, már csak hétfőnként rendel, illetve nem is lehet felkérni szülés levezetésre (a kora miatt). Őhozzá csak júliusban lett volna időpont! Na mondom azért addig nem szeretnék várni az első vizsgálattal, így megyek egy másik dokihoz. Aztán majd még eldöntöm, hogyan tovább... nektek lesz fogadott orvosotok, szülésznőtök, vagy is-is, gondolkodtatok már ilyenen? Jó tudom, még nagyon korai... 


Violetta
 
 


Én nem jöttem rá, hogyan kell zárttá tenni, lehet, hogy csak a legelején lehet ezt megtenni. Mit szóltok hozzá, ha nyitunk egy ugyanilyen topicot, csak azt eleve zártnak nyitom meg? És akkor oda írkálunk tovább, aki pedig szeretne, jelentkezik!

Violetta
 
 


Lehet új topic szerintem, benne vagyok.
kicsiszivem
Miskolc
 
 


Én nagy orvos dilemmában vagyok, mert alapból félek minden vizsgálattól, a dokikkal sosem találom meg a közös hangot, nehéz eset. Jó lenne egy fogadott orvos, nyilván ez magánrendelésre járást jelent, nem tudom, sikerül e anyagilag összehozni.
kicsiszivem
Miskolc
 
 


Csináltam egy zárt ugyanilyen fórumot, csatlakozzatok!
Egyébként nem tudom, felétek hogy vannak az sztk rendelések, de anno én úgy csináltam, hogy sztk-ba mentem terhesgondozásra, és az alapján kiszűrtem, ki a normális doki. Akkor még lehetett olyat, hogy sztk-ba jártam hozzá, és egy idő után felkértem, hogy vezesse le a szülésemet, de ugyanúgy sztk-ba jártam a terhesgondozására. Így csak a szülésért kellett fizetnem. De ma már ez az orvos nem vállalhat szülést, csak ha ügyeletbe be van osztva, akkor vezeti le műszakban az éppen ügyeletre beesett szülő nők szülését. Viszont a mai sztk-s orvosoknak ha ezt megemlíti egy kismama, elvállalja, és automatikusan onnantól szeretettel várja a MAGÁNRENDELÉSÉN...  négyeskét én csak szülésznővel szültem, de már azt sem lehet abban a kh-ban, ahol én fogok szülni. Csak ha orvosod is van, akkor lehet szülésznőd! Így én most úgy döntöttem, hogy ügyeletben fogok szülni  Amúgy sem akarok én senkit megfuttatni...

Violetta
 
 


Nekem császárom volt az elsőnél és nem volt fogadott dokim, szülésznőm se, sőt, nem is a lakcím szerinti kórházban szültem es nem is sürgősségi volt :D ki is voltak akadva a nővérek, hogy én ezt hogy gondoltam, de hát csak fizetek tb-t :) most sem szeretnék fizetni semmiért (max a saját szobáért, az egy áldás volt).
micuka
Budapest
 
 


@micuka:


Micuka gyere át a zárt fórumba, jelentkezz be!

Violetta
 
 


Remélem, már hozzá tudtok szólni a zárthoz, és nem bénáztam el a felvételt...

Violetta
 
 


Sziasztok én is februárra várom jelenleg 5 hetes vagyok de 13-án megyek orvoshoz:)
 


Én 6 hetes vagyok, január vége/február eleje a várható időpont. Sajnos 2 napja alhasi görcseim voltak és barnáztam, kaptam Utrogestant, azóta nincs barnázás, nincs görcs. Holnap megyek a nőgyógyászomhoz. Kíváncsi vagyok, hogy rendben fejlődik-e a bébi.
 


Eddig nem sok tünetet tapasztaltam, kicsit feszült a mellem, más nem volt. Az utóbbi időben egyre fáradékonyabbá váltam, az Utrogestan szedése óta csak fekvő helyzetben érzem jól magam. Ma egész nap nem kívánom a kávét, pedig korábban el sem tudtam volna képzelni az életem a reggeli tejeskávém nélkül. Étvágytalan vagyok. Fura érzés. Hányingerem egyáltalán nincs.
 


Sziasztok!
Én tegnap teszteltem pozitívat, csatlakozhatok????
Petra
hannaroza10
Dunakeszi
 
 


Sziasztok!

Tegnap és a biztonság kedvéért ma is teszteltem pozitívat.
31 éves leszek, van már eg 26 hónapos kislányunk. Pécs mellett lakunk. Nem rég vettünk csok-ra házat, amivel rengeteg munkánk lesz.
Mivel pco+ ir -s vagyok így Lilienre 2 évet vártunk, végül spontán lett, most is spontán vagyunk :)
Liliennel nagyon nehéz volt a terhességem, 3 bélgyulladásom, 10 vérzésem végén toxémiám lett. Indítottak, végül sürgős császárral lett meg. Toxémia miatt jó időre de súlyhatár alatt született, 1 hetet töltött a pécsi PIC-en 4 napot oxigén inkubátorban,  így sorvadt korababának van mínősítve. 1 éves koráig jártunk fejlődésneurológiára, minden rendben semmiben nincs el vagy le maradásunk. Okos ügyes, érdeklődő, igazi kis rossz csont.
Tegnap még sokkos állapotban voltam, mert egyáltalán nem számítottam a 2 csíkra ilyen hamar. Jövő hét vasárnap megyünk uh-ra. Nagyon bízom benne, hogy nem lesz nehéz ismét a terhességem.
Röviden ennyit egyenlőre :)

Lilypie First Birthday tickers
gina9
Pécsvárad
 
 


Sziasztok! Jelentkeztem a zárt csoportba, de nem vettek fel. :roll:
 


Sziasztok, én is jelentkeztem, de még semmi :(
 
 


Sziasztok.
Én pár napja teszteltem halvány pozitívat, de volt teszt ami negatívet mutatott.
12 nap késéssel megjött, de csak az első nap volt mondhatni normális,a következő 3 napban csak barnás.
Fáradékonyság vagyok. Hányinger, szédülés, mellérzékenység.
Holnap megyek orvoshoz.
Mi a véleményetek?
 
 


Sziasztok!

Próbáltam én is bejutni a zárt topicba, de nem igazoltak még vissza. Két hete tudtam meg, hogy babát várok, most leszek 6 hetes (kb holnap).
Olyan furi, mert teljesen más érzés benne lenni, még nem az önfeledt örömet érzem, pedig tervezett baba és kb 9 hónapja próbálkoztunk, igaz az időzítés 3-4-szer lehetett jó, ami egész jó arány.
Még csak egy kis kör alakú valamit láttak múlt héten az ultrahangon, egész addig halálra izgultam magamat és még most is, néha szorongok, mi lesz ha nem marad meg, ha nem érzek kötődést, bár ezt kétlem, csakmost még nem érzem babának, mert olyan kis izé még :)
Tüneteim nincsenek durvák, remélem nem is lesznek, bár még lehetnek sajnos.Szédülés, fáradtság volt, ma semmi bajom, lehet a frontot éreztem meg durván.Farkaséhség rámtör esténként, remélem nem hízom meg mint egy bálna.Melleim duzzadtak és picit érzékenyek, pici méhhúzodozás volt, most az se.Remélem nem rosszat jelent...
Lelkileg elég érzékeny vagyok, jobban idegesítenek a munkahelyen is a hülye emberek, és jó lenne pár nap szabit kivenni pihizni.
Szerencsére nem véreztem, még beágyazódáskor se.
Nektek milyen lelki tüneteitek vannak?
Nekem ez lesz az első babám 
 
 


Sziasztok, hat en akkor meg sem probalom a zart topikot, ugy latszik oda eleg nehez bejutni :-D
En penteken leszek 6 hetes, tegnap voltam dokinal van egy 10 mm-es petezsak es 3 mm-es szikholyag. 7.en megyek legkozelebb, akkor mar lesz szivdobi :-) Rolam annyit, hogy 31 eves vagyok, 2 es fel eve probalkoztunk es vegul a masodik inszeminacionk sikerult. Tunetem a cickofajason kivul nincs meg. Bar ennyi varakozas utan meg hanyni is mosolyogva mennek :lol: Lelki tunet talan annyi, hogy folyamatosan sirhatnekom van a boldogsagtol
:-) :-)
Sjudika mi akkor fej, fej mellett haladunk, mikor mesz legkozelebb dokihoz?
Akire39, mi volt tegnap a dokinal??
 
 


Sajnos nem vagyok várandós.
Az orvos nem látott semmit.
 
 


@akire39:
Sajnalom :-(
 
 


Akire39:én is sajnálom, de majd a következő ciklusban biztosan sikerülni fog!
Aimi: Igen, akkor hasonló korúak a picikéink. Én tegnap óta túljutottam a negativ hangulaton, és a kezdeti pánikoláson, barátnőm megnyugtatott hogy ez teljesen normális. Amúgy tervezett picurka és kb fél év alatt jött össze, reméljük meg is marad, de én belül bizakodom.Eddig minden nyugis, tüneteim azért vannak, szédülés néha, főleg ha nem eszek rendszeresen kis adagokat, ólomfáradtság, minden délután kb 2 órát alszom, utána ugyanolyan fáradt vagyok, mellduzzadás, és hirtelen jövő farkaséhség, ilyen megőrülök ha nem ehetek pl rántott csirkemellet, ilyesmik.Én se hánytam még, bár nem biztos hogy megúszom. Arra kell gondolni hogy a 12.hét után minden enyhül, állítólag a legszebb időszak lesz. 
Jövő hét szerdán megyek uh-ra kb 7 hetesek leszünk.
 
 


Szólok a nevetekben és felveszünk a zárt topikba. Bár már áttértünk a facebookra és elég sokan vagyunk. Gyertek, ne adjátok fel ;)
 


Jelen pillanatban nincs jóváhagyásra váró jelentkezés a zárt topikban, de ígérem minden nap benézek, és jóváhagyom aki jeletkezne, bár nem mindig sikerül valami hibaüzi miatt,de ne adjuk fel :)
kicsiszivem
Miskolc
 
 


@badrienn86:


Szia, én a facebookon is szívesen beszélgetnék hasonló kismamákkal, nekem első babám lesz és nagyon sok új érzés van bennem.Köszi
 
 


@sjudika:
Szia! Akkor jelentkezz a zárt csoportba és ott megkapod a facebook elérhetőségét.
 


@sjudika:
Szia! Akkor jelentkezz a zárt csoportba és ott megkapod a facebook elérhetőségét.
 


Sziasztok! elkülditek újra azt a linket, ahol lehet csatlakozni a facebookos oldalhoz? nem találom sehol sem... :( :) Köszönöm szépen :)
bettike0523
Nyíregyháza
 
 


Sziasztok. Én is szeretnék csatlakozni a csoportba. Magamról: 37 éves leszek, van egy imádni való 8 éves kisfiam. A mostani terhesség nem volt tervezett, de úgy döntöttünk hogy jöjjön és most már nagyon örülünk neki és várjuk. A héten léptem a 10. hétbe. Nagyon aggódós vagyok hogy minden rendben legyen. Most azon parázom, hogy mintha már nem fájnának a melleim és már nem szurkálnak a petefészkeim. Másnak is volt ilyen? Remélem a bébivel minden oké. Mindenkinek boldog babavárást kívánok.
szilvya800928
Nagyatád
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: