Egyéb kellékek: amikre szükség lesz az első 3 hónapban.
Szerintem a fürdető kenőcs az ördög találmánya. Semmire se jó. Nagy csomókban összeàll a viz tetején uszik, nem lehet fürdeni vele. - Ez helyett ajnànlom az újszülöttek számára kifejlesztett fehér flakonos Johnson baby fürdetőt. Figylej h illatmentes legyen!
A babaolaj - leszedi a koszmót a baba fejéről, amúgy meg másra én nem hasznàltam.
Baba testàpolót nem hasznàltam, ha ki volt esetleg száradva, sudocream tök jó.
A babakàd aljàba szoktak tenni öntapadós csúszás gátlót, szerintem egy textilpelenka, vagy törölköző teljesen jó, és úgyis van mindenkinek otthon.
Halacskàs vizhőmérő vagy micimackós, egy kutya... Soha többet! Szetpukkant a kàdba, pedig nem 200℃ fokos vízbe tettem. Használd a könyököd inkább. Én már nem is vettem...
Kézi orrszivó, és porszis is kell.
Làzkúp, körömollo, hajkefe...
Cumit vettem a lanyomnak anno, kár volt, el se fogadta. Nem is használta, de vehettek, ki kell próbálni. Cseresznye formàjút vegyél ha veszel.
Cumisüvegek közül teszteltem a Tommyt, Nuk-ot Aventet, és a MAM ot. Ez egy rakás pénz... Tanuló pénz. MAM-ot vettem most rögtön. Nekünk az jött be csak..(nem fájt a hasa tőle) Mert át engedi a levegőt és nem cuppog rajta, nem nyeli le a levegőt. Jó jó, tudom drága. De megéri, én csak ajànlom! De ha szoptatni akarsz, nem szabad adni neki, mert nem fog cicizni...sokkal könnyebb enni MUM-os üvegből mint ciciből.