Sziasztok! Talán kezd éledezni ez a csoport, bár a régi kommenteket visszaolvasni is jó volt - megnyugodtam, hogy (sajnos) nem én vagyok az egyetlen, aki mentális bajokka küzd és közben babát szeretne. Én kb 10 éve szedtem gyógyszereket, az elmúlt két évben tökéletesen elmúlt minden tünetem, de a doki leállított a gyógyszerről a babatervezés miatt. Azt mondta, semmilyen gyógyszert nem szedhetek.. nekem viszont egy hónap után újra előjöttek a tüneteim, az erős szorongás, ájulásérzés, rossz közérzet, most megint minden nap küzdök saját magammal
Visszamentem a dokihoz, szerinte ezek még elvonási tünetek és ideiglenesen írt fel gyógyszert, plusz pszichológust ajánlott, persze elmegyek, de korábban is jártam és gyógyszer nélkül sosem múltak el a tüneteim
a Ti dokitok tényleg azt mondja, hogy nyugodtan szedhettek gyógyszert terhesség alatt is? keressek fel akkor egy másik pszichiátert? nem hinném, hogy az jobb lenne majd a babának, ha 9 hónapig full stresszes vagyok, plusz ilyen idegállapotban lehet össze sem jön a baba.. amúgy is félek az egész terhességtől, amiatt is sok a szorongás bennem, nem tudom, hogyan tudnám gyógyszer nélkül végigcsinálni
de közben meg nem szeretném, hogy esetleg a szedett gyógyszerek miatt legyen majd baja a babának. úgy érzem, ördögi kör