BOcs Bea, akkor azt Kriszta írta
palacsintA nyamm
NA, mutatom a végeredményt, a képek kutyafuttában készültek sajna, így nem lettek túl jók hüpphüpp
Nos, ezelőtt volt sült fokhagyma, és paradicsomos mártogató parmezános pirítóssal, arról sajna nem készült kép.
Volt rozmaringos tejszínes csirkeragu:
Előző este friss rozmaringlevelekkel, sóval, borssal fűszereztem elő a husit. Vajon megpároltam a csirkecombfilécsíkokat, mikor átfehéredett, kiszedtem, és a vajra dobtam egy nagyobb rozmaringágat, és egy üveg csíkokra vágott savanyú uborkát. Felöntöttem tejszínnel, majd visszapakoltam bele a húsokat. Ez kész is volt
, hozzá rizibizit toltunk.
Sajtos fasírt: 60dkg darált csirkemellhez adtam 2tojást, fél doboz olasz paradicsomsűrítményt, sok-sok bazsalikomot (nem volt friss:/ ), fokhagymát, zsemlemorzsát, sót, borsot, és durvára reszelt saJTot. Ezt összedzsadzsáltam, jénaiba öntöttem, és abban is tálaltam kisütve. Ez kedvenc, krumplipürével nagyon finom.
olasz tésztasali húsgombóccal:
kagylótésztát kifőztem, lehűtöttem. Paradicsomot, uborkát feldaraboltam (kifőtt kagylótészta nagyságúra) , a tésztához kevertem. A következő öntet ment rá:
almaecethez adtam olivaolajat, sót, borsot, sok-sok zöldfűszert és a cuccra öntöttem. Illetve a maradék pestot is belekevertem. Kapribogyót tettem még hozzá, nyamm.
Húsgombóc: darált marhahúshoz adtam fokhagymát, sót, borsot, tojást, zsemlemorzsát, és kisütöttem a golyókat.
És készítettem még Bea féle sajtos buindás tengeri halat, ez naggggyon fini. ÉLn úgy készítettem, h (kész halak fűszert használtam, halhoz nem értek 1általán) fűszeres tejbe áztattam, majd a tojásba tettem csomó sajtot, és abba belke is kevertem a lisztet, szal sörtésztaszerű lett, sör nélkül;)
Aztán volt csdokifondue, meg feketeerdő torta, majd jövök egyszercsak ezekkel is.
Jóccaka
.:Angi:.