Sziasztok Csajok!
Mostanában kicsit hanyagoltalak Titeket, ne haragudjatok, biztos tudjátok, milyen az, ha egy kicsit kezdenek az ember agyára menni a gyógyik, hormonok és még a környezetünkben is úgy alakulnak a dolgok, hogy kibillenünk az egyensúlyból és a legkisebb hülyeség is úgy ki tud borítani, hogy 3 másodpercen belül bőgünk. Volt egy kis mélyrepülésem, de hál'Isten, sikerült visszakapaszkodni, meg hát muszáj is volt, nem lehet ezt félgőzzel csinálni.
Olvaslak ám Titeket és nagyon örülök a jó híreknek, drukkolok a cél felé haladóknak!!!
Wish
Most kell aztán türelmesnek lenni, a legnehezebb dolog a lombikban, de látom, nem lesz gond, erős vagy és kibírod UH-ig, addigis csak pihizz sokat, ha tudsz és pozitív gondolatok!!! Kitartás, csajszi!
Nálunk ma volt az utolsó szuris nap, holnap megyek UH-ra és meglátjuk, mit produkáltam. Kicsit félek, mert közel sem olyan érzés, mint első alkalommal, amikor kifejezetten súlyosnak éreztem az alhasamat a sok feszítő tüszőtől, most meg csak úgy nyomogat, feszítget. Mondjuk ha ez azt jelenti, hogy most kevesebb,de sokkal jobb minőségű tüszőcském van, akkor nem baj, csak már tudnám!!! Volt valakinek hasonló tapasztalata? Vagy az elsőt mindenki jobban megérzi, másodszorra már "hozzászokunk"?
Jaj, mennyit írtam, bocsi Lányok
! Majd jövök a hírekkel és ígérem, kicsit aktívabb hozzászóló leszek, ha Ti is úgy akarjátok.
Zsebi
Nagyon szorítok holnapra!!! +++++++++++++++++++++