Sziasztok Lányok!
Egy gyors bejelentkezés: igen, túl vagyunk a transzferen, végül hárman maradtak beültetésre alkalmasak, így nincs lelkifuri a másik kettő bébikénk miatt, hogy mi lesz velük. (ők azért nem tudtak tovább jönni, mert mikor a biológus megszúrta őket ICSI során, rugalmatlanok voltak, ez nem jó jel, nem is tudtak osztódni.
)
Ami pedig a három visszakapott embrit illeti, hát láttam már életrevalóbbakat náluk, de ki tudja, lehet, hogy pont ők lesznek akik velünk maradnak és nem minden a külső. (egy kétsejtes volt a legszebb, egy háromsejtes és egy aki még csak most kezdett osztódni!) Az uram azt mondta, biztos a benti életre tartogatják a puskaport, nem pazarolják el az energiáikat holmi kinti osztódásra.
Hát meglátjuk!
Aminek nagyon örültem, nem javasolták a szigorú fekvést, mert ugye pont most nagyon fontos a jó vérellátottság, lehet, hogy ezzel szúrtam el először??
Wish
A vörösbort én is ajánlom! ++++++++++++++++++++
Kagyló
lehet, mire befejezem ezt az - egyszer már elszállt- üzit, itt lesz a te zebrásod?!++++++++++++++++++++
Zsebi
Örülök, hogy minden rendben, követni foglak!!!
Tej, banán külön???
Nem tudod, mit hagysz ki!!! na jó, a zuram se inná meg a banánturcsit, pedig milyen jóóóó!!!!
Van egy gél, SP 54, állítólag jó szurihelyre, ezt ajánlották a babás lányok!
Dzsúd
Tényleg nagyon hasznos tanácsokkal láttál el minket, olyan jó, hogy csak rákattintok az archívra és minden kérdésemre választ adsz!
Zozo
Ide is küldheted lassan rókakomát!
Remélem, minden oké!
Jaj, nem is voltam rövid...bocsi Lányok!
Hajni