Sziasztok!
Na, most csak gyors leszek, mert még ébren vannak a gyerekek.
Végre eljutottunk a zsinagógába!
Nagyon jó volt, csak sajnos a barátnőm pont nem volt ott, akivel talizni szerettem volna.
Úgy történt, hogy kölcsönadtam a mobilomat anyunak a kórházban, hogy tudjam hívni. Erre ellopták tőle! A barátnőm telcsiszáma meg benne volt, meg még ezer emberé, akiknek nem is tudom a számát. Gondoltam nem baj, úgyis ott lesz Sabeszkor a templomban, de pont nem volt ott.
A gond az volt, hogy baromi kevesen voltak, így elég nagy feltűnést keltettünk, a két gyerekkel, mivel mindenki ismert mindenkit, csak minket nem.
Én ingajátatban voltam a játszó szoba és a templom között, mert a gyerekek fent akartak lenni az emeleten, ahol a játszó volt.
Végül is jó volt, de lehet, hogy inkább egy nagyobb templomba kellene mennünk, ahol nem ismer mindenki mindenkit, és több ember van. Vagy valami olyan ünnepen, amikor jó sokan vannak, mert most tényleg alig volt 10 férfi és kb. 5 nő.
A rabbi nagyon aranyos volt, egyből odajött hozzánk, adott játékokat a gyerekek kezébe, még egy játék, plüss Tórájuk is volt! Ilyet még soha nem láttam!
Most rohanok fektetni!
Jó hetet mindenkinek!
Pusz.
Andi