Edit!
A
www.infertility.hu weblapon olvastam:
"FÓRUM A MEDDÕSÉGRÕL
2002. június hónap minden hétfõjén 15.00-17.00-ig (helyszín: Nyírõ Gyula Kórház Tanácsterem )
Elõadások:
1. 2002.06.03. Meddõség kialakulásának okai, hajlamosító tényezõk, kivizsgálás menete. Biológiai óránk mûködése (Biological clock). A petefészek öregedésének kérdése (Ovarial ageing). Reprodukciós egészségünk.
2. 2002.06.10. Meddõ pár kezelésének lehetõségei, speciális technikák, a lombikbébi (IVF) laboratórium mûködése.
3. 2002.06.17. Férfi meddõség, a szakmai munkacsoportok jelentõsége a kezelésben, pszichológiai problémák és a Stresszhatás-program.
4. 2002.06.24. Speciális határterületek, ivarsejt-adományozás, béranyaság, ivarsejtfagyasztás, meddõség kezelése 40 év fölött, jogi-finanszírozási kérdések.
A fenti elõadások, nyitott beszélgetések elõadóiról, meghívott vendégeirõl a Meddõségi Forróvonalon (06-30-30-30-191) kaphatnak az érdeklõdõk részletes felvilágosítást. Minden érdeklõdõt várunk, a belépés ingyenes."
Június 17-én voltam, mivel pont aznap olvastam a neten, elég késõn. Az 1.és a 2.elõadás jobban érdekelt volna. Bár nem vagyok meddõ, de a pszihológiai rész érdekelt volna az elõadásnak, azért mentem el. De egy ilyen orvos sem vett részt az elõadáson. És amit mondtak, azt olvastam itt is a babaneten.
Nikie