Édes Lányok!!!
Igen, jól látjátok, Katus az elveszett öreg motoros imhol visszatért!
Hosszú hallgatás után végre újra itt vagyok köztetek! Nehezen tudtam elviselni ezt a négy hónapot nélkületek, azelött csak a munkahelyemröl tarthattam Veletek a kapcsolatot, de mától van itthon is Internetünk!
Köszönöm, hogy nem felejtettetek el!!! Annyira jólesik!!
A babavárás utolsó hónapjait március végétöl itthon töltöttem, és immár ma van a hatodik hétfordulója a nagy napnak, mikor elfolyt a magzatvíz!
(Éppen ma megyek a hathetes kontrollra, hihetetlen!
)
Édes, gyönyörü kisfiam született 2001. június 30-án, neve Péter! 3820 grammal és 57 cm-rel született a SOTE II. Klinikán, jelenleg már 60 cm és 5 kiló 20 dkg a súlya, nagyon szépen hurkásodik, gyarapodik, vigyorog! Tejcsike van bőven hála az égnek! Boldog vagyok! És ezentúl Ti is azok lehettek, mert gyakran fogok jelentkezni!
Nem tudom már ki írta egyszer Nekem, mikor a babavárás elején a jövöért aggódtam az anyagi gondok miatt, hogy a gyermek születésével valahogy a gondok is mindig megoldódnak, és a baba hozza magával a jobblétet. Alig bírom elhinni, de nálunk így lett! Mielött bevonultam a kórházba szülni, a férjem állásajánlatot kapott, és július elsején, Kispeti születése utáni napon kezdhetett is az új munkahelyén, ahol kétszer annyit keres, mint elötte. Sohasem voltam még ilyen nyugodt és boldog! Két hónapja még azon gondolkodtam, hogyan tudunk pelusra félretenni majd havonta, és most pedig saját Internetünk van az otthonunkban és nem gond már, hogy fizessük ki a számlákat. Kispeti pedig nagyon jó baba, jól szopizik, nagyokat alszik, szerencsére nem hasfájós, csak akkor lehet hallani a hangját, ha éhes, de sohasem sír, csak morcog magában és cuppog meg mammog, de nagyon tud balhézni a ciciért, valósággal ráveti magát, kalimpál közben össze-vissza és morog, utána meg hüükk, hüüük, ezt csinálja! Meg lehet zabálni! Imádom!
Bigacsiga Kata! Rengeteg puszit küldünk Nektek Kispetivel együtt, aki nagyon édes és remekül érzi magát a sok gyönyörű ruhácskában, amelyeket Neked köszönhetünk! Van, amit már ki is nött, képzeld!
Kis tokás golyófejü!
Remélem a Te picinyeid is jó egészségnek örvendenek és boldogan lubickolnak a nyári melegben!
Sokat gondolok Rátok szeretettel!
Kedves Bea! Neked is köszönök nagyon mindent, és azt is, hogy a többieket tájékoztattad felölünk!
Sajnálom, hogy elkerültük egymást a múltkor megint, de járok még arra, ha nem lesz ilyen nagy höség benézek majd a picivel ha nem bánod!
Addig is sok puszit küldök, és kellemes nyári pihenést kívánok!
Lányok! Mindent köszönök, olyan jó újra látni a Babanet jól ismert oldalait, és hihetetlen, hogy mennyi új téma, új ember, micsoda fejlödés történt azalatt az idö alatt, amit kihagyni kényszerültem! Lesz mit behoznom! De mostmár nem a terhességgel kapcsolatos hozzászólásokat fogom leggyakrabban nézegetni!
Nagy puszik mindenkinek: Katus