Sziasztok!
Kicsit későn találtam rá erre a topikra, és nagyon együttérzően olvastalak benneteket, akik szintén átestek ezen a borzasztó "dolgon"!
Velem is megtörtént, és én annó, abban a kórházas topikban írtam meg, ahol dolgozott az az orvos aki hibázott, esetemben!
Nem szerettem volna mégegyszer leírni a kálváriámat, mert kicsit hosszú, ezért bemásoltam nektek azt amit előzőleg írtam meg!
Kitty, nektek ezúton is szeretnék nagyon drukkolni, és mindenkinek akinek még nem jött el a babás időszak
Remélem mihamarabb boldog anyuka lesz mindenki
Akkor a story:
Én ugyan nem vagyok HIET-és de majdnem az lettem! Most csak ellátogattam "ide", hogy beleolvassak mi a helyzet az úgynevezett "szuper kórházban"!Hát mit ne mondjak azok után amiket olvasgatok, egyáltalán nem bánom, hogy nem kerültem ide!De mielőtt annyira előre szaladnék engedjétek meg, hogy az elején kezdjem! Már nagyon rég bennem van, és nyomja a lelkem a problémám, csak sose tudtam, hogy hol kellene ezt közölni másokkal, hogy időben tudjak esetleg segíteni!
Szóval az eleje: Nem tudom, hogy praktizál - e még Dr. Kereszti József, de én hozzá jártam már évek óta,még amikor a Bajcsyban dolgozott.soha semmi gondom nem volt vele mivel csak az évi rákszűrés, és a gyógyszeriratás végett kerestem fel.Aztán mivel babát szerttünk volna ezért ráálltunk a "témára", és szerencsénkre össze is jött hamar. 2004 januárjában terhes lettem, és felkerestem.Az első vizsgálaton nem is volt semmi gond,Õ LÁTTA az Uh-n a babámat, mondta hogy kb. 6 hetes terhesség, jöjjek vissza 1 hónap múlva.Sajnos azonban hamarabb kellett visszamennem, mert elkezdtem vérezni.Megvizsgált, és mondta, hogy várni kell nincs más hátra, mert ilyenkor az elején bármi lehet.(persze azt hagy tegyem hozzá, hogy a magán rendelésre jártam alkalmanként 5000.-Ft.)Szóval sajnos egyre jobban véreztem, és mikor visszamentem közölte, hogy ez a baba valószínű elment mert már NEM LÁT SEMMIT, és biztos kivéreztem.Majd eláll ez a vérzés, és kb. 2 hét múlva menjek vissza.Nem vártam meg a 2 hetet, mivel továbbra is véreztem,és már nagyon fájt is mindenem, iszonyatosan görcsöltem, már az ájulás kerülgetett.Visszamentem, újabb Uh(5000),és csináljak egy terhes tesztet, mert én hiába mondom, hogy baj van, már nem vagyok terhes, az a baba már elment!Vettem tesztet,POZITÍV!Felhívtam, és nem hitte el!! Na annyira nem akarom húzni, lényeg hogy még 2x mentem hozzá egy-egy teszttel, hogy "bebizonyítsam" nem néztem el és terhes vagyok!Persze akkor már a kórházba is jártam, és az ottani Uh-n se látott semmit! Aztán mivel nem történt semmi, utoljára is úgy engedett haza, hogy ha még 2 napig vérzek, és fáj akkor megbeszélünk egy időpontot és Eü-i kaparás!
Már mindenki mondogatta, hogy mért nem megyek el egy másik orvoshoz is, mert több szem többet lát alapon.De én bíztam benne annyira, hogy majdnem rá is mentem!De végül a családból ajánlottak egy dokit,természetesen egy másik kórházból,akit felhívtam és azonnal tudott fogadni!Ott megvizsgáltak,nagy felbontású Uh-n megnéztek, és közölték, hogy MÉHEN KÍVÜLI TERHES vagyok, és másnap reggel jöjjek be azonnal műtenek,velem kezdik!Így is történt, és utána mondták, hogy ezt hogyhogy nem vette észre akihez jártam???Ugyanis már 8 hetes terhes voltam,a petevezetékben akadt el amit Uh-val egyből észre kellett volna venni!Egyébként meg ki is kellett venni az egyik petevezetékemet mivel már kezdett megrepedni, ami azt jelenti hogy a 24.-ik órában mentem el!Azért ez szép, mi?
Aztán természetesen, /mivel éppen nem volt orvosom/ megbeszéltem azzal a dokival, hogy maradhatnék-e nála, mert mi azért szertnénk babát!Maradtam is, és szerncsére 4 hónap múlva újra terhes lettem, és született egy gyönyörű egészséges kislányom!:-))
Egyébként még annyit, hogy a kórház ahova átmentem bababrát, és nekem nagyon rossz volt olvasni amit írtok az itteni körülményekről! Fantasztikus érzés, hogy veled lehet mindíg a babád és nálunk nem volt tápi, meg tea???!!! Csak 3 óránként cici, hogy mielőbb beinduljon a tejcsi! Nekem már a 3.-ik napon volt!
A kórházi körülményeket meg inkább nem is ecsetelném, mert ég és föld! Olyan mint a trabant és a merci közti különbség!A szülésem is nagyon jó élmény volt, mindennel, és mindenkivel meg voltam elégedve!
Szóval kedves kismamák, azért azt hiszem ez elgondolkodtató, és sose késő váltani!
Vigyázzatok magatokra,és sok sikert!
Elküldve 2005 Március 29 kedd - 23h 35:
Manó