Köszönöm a megtisztelõ jelzést, remélem tényleg tudok segíteni nektek. Errõl egyébként ban papírom is, és fõleg sok szakmai gyakorlatom, alakformázással foglalkoztam évekig, és nem vagyok plasztikai sebész(sajnos) csak edzõ-néni.
Szóval súlybéli változás csak a folyamatos sport melletti, kalória megvonással érhetõ el. Logikus, amit nem eszünk meg, az nem hizlal. Ha valamiért stagnál a dolog, akkor érdemes átcsapni drasztikusba(persze ha nem szopotatsz), pl, néhány nap ásványvíz, vagy gyógytea kúra megfelel, 2-3 nap, csak folyadék, esetleg vitaminpótlás, ilyen melegben kell is!!,.
Annál is jelentkezhet aki pl. egy bizonyos diétát tart, pl. 800 kcal-osat, és egyszer se le, se fel. Ekkor érdemes 1000-1100-ra emelni, pár napra, majd vissza a kevesebbre. A szervezet hozzászokhat a kevesebb kalóriához, az anyagcsere "hozzá" lassulhat, érdemes egy kicsit megbolondítani. A Celluitisz, ZSÍR. Alalpvetõen meg kell szabadulni a zsírraktáraktól, és amikor már szép izmos, és még mindig ott a fránya celluitisz, akkor lehet masszírozgatni, de attól alapvetõen nem lehet eltüntetni, meg a csodakrémek sem tüntetik el a többkilós feleslegeket, ez ámítás. A Zsírszövet ismételt hízás után ugyanott jelentkezik. Képzelj el egy lufit, ami felfújva, aztán meg leeresztve van. Ha megint fújsz bele ismét kövér lesz, ahol vékonyabb a fala ott gyorsabban, látványosabban. Végleg megszabadulni csak a zsírleszívással lehet tõle, ezt csak akkor végzik, ha egyébként már lefogytál, elérted a kívánt súlyod, és tartani is tudod, akkor van értelme a problémás dolgokat eltüntetni.
Csak tipp: lehet hogy fiziológiai oka van,hogy nem lehet használni karon, de karra igazán nem kéne használni, a kéz mindig kéznél van, otthon is sok gyakorlat van rá, tolódzkodás, kilós liszt, ásványvizes palackkal végzett torna, stb. A nõi magazinokból oldalszám dõl ki.A legjobb: a 12 kg-os gyerek napi 6-8 szori felcipelése a 2. emeletre, + bevásárolt cucc.Rendesen ki bicepszesedtem tõle..
Ma elpasszoltam összees gyerekem, mert vizsgázom a jövõ héten, õk meg nyaralnak, így mindennap koditerem.
Ha megbukok, és hülye leszek, legalább jól érezzem magam.
Zsomimama