Szia Maca!
Semmi baj, gondoltam hogy a baba leköti az idődet, teljesen érthető.
A pajzsmirigyemmel nekem is gond van (azaz volt), alulműködött, és valószínűleg emiatt estem nagyon nehezen teherbe. Az első terhességem sajnos szomorúan végződött, több mint 2 éve, elvesztettük a Babócát kb. a 8. héten. Aztán hiába próbálkoztunk, nem sikerült. Elmentünk hát egy meddőségi centrumba, részletes kivizsgálás történt mindkettőnk részéről, melynek során kiderült hogy alulműködik a pajzsmirigyem, és el van záródva a jobboldali petevezetőm, egyéb szempontból (Papával is) minden oké. Ezért gyógyszeres kezelést kaptam, meg hormonokat, és végül inszeminációval sikerült, hálistennek az elsőre, és most a mi kis Babánk itt rugdos a pocakomban
Fantasztikus érzés, és napról napra jobban elönt az anyaság érzése, néha szinte már alig várom, hogy a karjaimban tarthassam és a szemébe nézhessek! De majd eljön ennek is az ideje.
Amúgy mostanában nagyon sokat gondolkodom, remélem jól választottam kórházat, mert akárhol mondtam hogy a Nyírőben fogok szülni, szinte senki nem ismeri, de talán pont ez is jó, hogy nem olyan "futószalag szerű" a szülészet (remélem).
Azt nem tudom, pl. van-e EDA a Nyírőben, vagy egyáltalán milyen fájdalomcsillapítás létezik ott?
Valószínűleg júniusban fogunk menni a Párommal szülésfelkészítőre, ott biztos kiderül, már nagyon várom. Megnézzük a szülőszobát, vajúdót, stb. Remélem, hogy a szülésznővel is sikerül találkozni és megállapodni.
Most nekem is mennem kell, de nagyon várom a válaszod, addigis minden jót,
Mamy (24+5)