Sziasztok!
Most vagyok egy kicsit, mert afiúk fürdenek. Időm alig, mert 2 munkahelyem is van mostmár. Egyik a boltban, a másik pedig adminisztrátori!
Nagyon jó, csak időm mostmár valóban nagyon kevés.
De...
Kriszta! A rózsás pzs tartód annyira tetszik... bár ami a krátázás miatt nem nagyon, mert elég élénkek a színek, de ez a rózsás...gyönyörű.
Hajni tojásai, tatyója és a bögrék... mind mind nagyon szuper. Na nekem sem a tojásfestéshez, sem a táskához nem lett volna türelmem!
Szilvi! Te sem maradsz ki!
Ezek a szépséges tányérok rabul ejtettek.
A sablonokat megnéztem, de nem volt. Most várjuk a szállítót, mert hoznia kellene egy rakás sablont, talán lesz közte. ha lesz, akkor levesszük az autóról. A szalvétákat azért szombaton elküldöm. Írsz egy címet?
Vali!
Nagyon egyediek ezek a képek. Ki sem találtam volna őket.
Mian! ááááá.. ez így nem ér! Mostmár nekem is kellene ez az üvegmáz. Csak csodálom a tálcád, mert nagyon gyönyörű. A kerti cserepek is nagyon jók, de bírja majd az időjárást? Eső?
A mécsestartód valami hihetetlenül szép. Hogyan csináltad? És még virágos is. Hm...mennyi az ára?
Én alig csináltam valamit még az utóbbi időben, bár az is elég rég volt. Most nem tudok képeket feltenni, de ha megint lesz egy kis időm, akkor bepótolom.
Remélem Krimóék jól vannak. Jó lenne már látni a kis tüneményt!
Puszi mindenkinek!
Anikó