Sziasztok!
Bea, nem szerettem volna, ha az adriai élményeket magadra veszed.
Ez sajnos így alakult, pech, túl kell lépni rajta. Az apartmann nagyon szép volt (egyébként magyar tulaj), tavaly építették, tehát azzal nem volt gond, pedig tudjátok, hogy én mennyire "finnyás" vagyok a szállásra. Tényleg az zavart, hogy a tengerpart tele volt szeméttel. Sziklás részhez nem nagyon mehettünk ugye Noncsival, ami meg aprókavicsos volt, üvegszilánktól kezdve mindennel tele volt és sajnos nem csak egy ilyen hellyel találkoztunk, hanem 4-ből 4 ilyen volt.
De, ettől függetlenül nem írom le őket. Más, ha az ember társasággal megy, de Noncsi tényleg unta magát, hiába próbáltuk elszórakoztatni. És őszintén mondom, a legjobban tényleg az zavart, hogy a határátkelőnél egy fikarcnyi magyar mondat sem volt leírva, annyi se, hogy "Üdvözöljük, vagy Viszlát". És ez nagyon elszomorító szerintem.
Megvolt a hormonvizsgálat - Tündér, nem is tudtam, hogy fizetős lesz! - ma kapom meg a hiányzó adatokat, úgy tudom. Cukor okés, de az egyik hormonszintem nem jó, de kedden majd kielemzi a dokim.
Megvolt tegnap a próbavédésem, egész jól sikerült, csak sajnos hosszú, úgyhogy le kell rövidítenem.
Tegnap átvettem a szakdolgozati bírálatomat, hát... teljesen kibuktam rajta. Az egyik bíráló -attól függetlenül, hogy az elején azt írta, hogy jónak tartja - egy oldalon keresztül végigkritizálta!!! Belekötött abba, hogy van benne saját véleményem is.
Mivel a foglalkoztatáspolitikáról+szociálpolitikáról írtam, elkerülhetetlen volt, hogy írjak a pártok elképzelésiről is... igyekeztem végig tárgyilagos maradni, nem mutatni, hogy melyik pártot preferálom, de úgy látszik, nem sikerült teljesen... - sztem ezért kötött bele mindenbe. Amin totál kiakadtam, az az volt, hogy azt mondta, régiek az adatok. A legrégebbi az 2005 augusztusi volt!
A másik bíráló viszont kevesebb kritikával élt és ő neki pl. nagyon tetszettek a saját gondolataim. Sajnos észrevett egy batár nagy hibát, elismerem, hogy hülyeséget írtam, jobban utána kellett volna néznem, de órai anyagból szedtem, az egyik tanár anyagában volt benne. De a belső konzulensem miért nem szólt miatta?! Ebből látszik, hogy el sem olvasta... Na, ez van...
Voltam ma fodrásznál, nagyon vagány lett a hajam!
Vikianyuja,
az alvással kapcsolatban: Noncsinak is volt időszaka, hogy rosszabbul aludt. Akkor olvastam vmi olyasmiről is, hogy az idegrendszeri fejlődés során vannak olyan periódusok, amikor az alvási ritmus felborul. Ez is csak egy ötlet...
Ég a szobájában esetleg egy kis lámpa (pl. konnektorban kis fény)? Sok esetben segítehet... Ágya nincs esetleg közel a konnektorokhoz?
MEg az is igaz, hogy a Hold állása is befolyásolhat sokmindent. Az időjárásról már nem is szólva... sztem várjatok még ki 1-2 hetet, hátha rendeződik.
Egy szobában aludtok? Ha igen, zavaró lehet akár neki a párod szuszogása, esetleges horkolása stb.
Tündér, remélem, nem fog kijönni a másik oldalon is a sérv!
Autóddal mi a helyzet?
Szóval akkor fel van véve Ilang az oviba?
Én holnap megyek állásinterjúra, nagyon kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz...
Fibi, milyen sulit tervezel elkezdeni?
Egyébként ami ötleteket írtam Vikianyunak, esetleg olvasd át Te is, hátha találsz vmi hasznosat...
Bea, nagyon szépek voltak a természetfotók, amiket küldtél!
Köszönöm szépen.
És nem semmi lesz a teraszotok is! Majd ha készen lesz, küldjél róla fotót lécci.
Teszek fel egy vagány frizus képet
Legyetek jók!
puszi