Újabb ikersztori! Egy hihetetlen ultrahang-felvétel látott napvilágot

Carissa Gill, a terhessége 24. hetében a 3D/4D ultrahang vizsgálatról egy fantasztikus képpel távozott: a szkenner pont elcsípte, ahogy az iker-magzat megpuszilja egymást!

Le mernénk fogadni, hogy Carissa és férje, Randy álmukban sem gondolták volna, hogy az ultrahang eredménye ilyen csodás lesz

A két pici lány már most odavan egymásért; ahogy a felvételen is látszik, már az anyaméhben puszizkodnak. „Ez a legédesebb ultrahang-felvétel, amit valaha láttunk” – még az orvosokat is lenyűgözte!

Az ultrahang-kép készítői megosztották ezt a csodát az Instragamon is, a posztban pedig gratuláltak Carissának és Randynek a puszilkodós ikrekhez. A büszke anyuka pedig saját oldalára is feltette a képet, hogy az egész világgal megoszthassa: „Kismamának lenni már önmagában is a világ legcsodálatosabb érzése, hát még ha az ember ilyen megható és különleges pillanatot kaphat el, már alig várom hogy Isabella és Callie a világra jöjjön!”

… Mi pedig tökéletesen egyet értünk vele! Ha van hasonló sztoritok; képpel együtt várjuk a szerkeszto@babanet.hu e-mail címre! A legszuperebbekből egy válogatást készítünk és megosztjuk Veletek!

Forrás: http://www.madeformums.com/

Plézer Panna , 2017. április 13.
 
 
 
Címkék:  

színes világ

ikrek

Hozzászólás

Felhasználónév:
     Jelszó:
X
EZT MÁR OLVASTAD?