Gondoltam egyet: elkezdtem Lili popsiját neogranormonnal kenni, másnapra szinte el is múlt a csúnya pirossága! Szerencsére nem volt kifakadás, jajj, sziszegtem is, mikor olvastam Maja esetét...
De már gyógyultnak van nyilvánítva, jutalmilag kapja is majd a 15. hós oltást. Majd jövőhétre bejelentkezünk.
Ó, Lili is állandóan beszél, be nem áll a szája. Nagyon ügyesen utánoz mindent, de magától is sok mindent mond. Jókat röhögünk azon, mikor evés van és ő mondja, hogy "jokutom, jokutom" , mert hogy joghurtot akar enni.
De egyébként most meg már mindig szól, ha van kaka, meg néha mondja, hogy kukkantó - ilyenkor belenézek a pelusába, ha valami gyanúsat sejtek.
Te, én nem vagyok ám képben, hogy mit is mondtak vissza..? A vevő a ti házatokat vagy az eladó azt, amit megvettetek volna? Na persze, egyik sem jó..
A vizsgán ne stresszeld magad, tudom, könnyű mondani.. elsőre nekem is csak azért sikerült szerintem, mert tejeltem.
Merre van egyébként az útvonal?
Karácsony úgy telt, hogy ebédeltünk anyósékkal (én végig nem főztem..), aztán mi hármasban ajándékoztunk, mert hát már nem bírtunk várni.
A fát még este feldíszítettük, úgyhogy teljes pompájában ragyogott reggel, de Lili annyira nem érdekelte, mint ahogy számítottam rá (szerencsére). De persze, azért nézegette, meg sorolta, hogy mit lát rajta.
Aztán vacsora szintén anyósékkal, utána pedig ott ajándékoztunk. Lili azóta mondja, hogy "bontunk" mindenre, amit ki kell nyitni.
Szilveszterkor végülis olyan volt, mint bármelyik másik nap. Anyumék mondjuk itt aludtak előző este, úgyhogy délelőtt mentek haza. Mi meg aztán snapszeroztunk, ettünk-ittunk anyósékkal, jó volt végülis. Lili aztán felébredt a nagy durrogtatásra, sírt is, utána is nagyon rosszul aludt.
Jópofa dolgokat kapott, szerencsére senki nem szállt el, de még így is rengeteg új játéka lett. Van ez a kocka, amibe formákat kell dugdosni - na, ezt például Lili már tökegyedül megcsinálja. Nagyon ügyi.
És Nálatok hogy teltek az ünnepek?