Sziasztok!
Köszi szépen a császáros infókat, fitti62!
Valami hasonlót reméltem
Azt hittem, ma egyébként kiderül, hogy melyik napon láthatom meg az egyre nehezebb leányzómat, de a dokinak sajnos közbejött valami, így lemondta a mai találkozót az Uzsokiban
Kíváncsi vagyok, hogy holnap bent lesz-e az SZTK-ban: reggel megyek CTG-re, délután meg UH-ra is.
Ursus! Hogy telnek a napjaitok a nagyi segítsége nélkül? Attól tartok, akad tennivalód...
Köszi egyébként a tesós tapasztalatokat, egy ilyen helyzettel én is kiegyeznék
Lettiw! Igazad van abban, hogy a hiszti eredője sokszor az, hogy a gyerkőc nincs eléggé lekötve
Most, hogy már elég nehezen megy a mozgás a hatalmas pocakommal, azt is tízszer meggondolom, hogy a kisboltba lesétáljunk-e a 4. emeletről (nincs liftünk...), így aztán az ingeréhes rémes kétévesem persze hogy "szenved", és aztán akaratoskodik.
Ezt a 3-ig számolós módszert én is kipróbálom, meg leporoljuk a sarokba állást is (korábban már működött, de aztán valahogy nem volt rá szükség)
Azért jó lett volna nekünk is az a bölcsi... Nem is tudtam egyébként, hogy írásos jellemzést is szoktak készíteni a lurkókról
Azért igazán jó érzés lehet, ha az embert megerősítik abban, hogy jó "munkát" végzett
A játszóterezést már én is nagyon várom, de annál jobban tartok a februártól
Majd csak lesz valahogy...
Ja igen, a baba méreteiről talán majd holnap tudok nyilatkozni az UH után. Én csak annyit érzek, hogy baromi nagy ő is, és egyre kevésbé fér. Szerintem meglesz a 4 kg, ha kihúzzuk még vagy 10 napig... (Milán egyébként 4450 gr volt, és 59 cm.)
Üdv mindenkinek!