Szabó Szilvia

Szabó Szilvia

Szexuálterapeuta, párkapcsolati tanácsadó

Szakemberként és magánemberként is azt vallom, hogy mindenki megérdemli a boldogságot, a harmonikus párkapcsolatot és a kiegyensúlyozott szexuális életet. Célom, hogy hozzásegítsem az engem felkereső párokat, egyéneket ahhoz, hogy ismét megtalálják az elvesztett harmóniát, és újra képesek legyenek színt vinni a kapcsolatukba. Hiszem azt, hogy a gyermek születését követően a férfi-nő szerepeink nem átalakulnak, hanem kiegészülnek apa és anya szereppel, amik még színesebbé, érdekesebbé tesznek minket, gazdagítják a személyiségünket. A jól működő párkapcsolatért azonban nap mint nap tennünk kell. Ha egyedül nem megy, akkor szakember segítségével.

A szakértő cikkei:

Karantén szerelem - 5+1 tipp, hogy a párkapcsolatotok a négy fal között is jól működjön

Karantén szerelem - 5+1 tipp, hogy a párkapcsolatotok a négy fal között is jól működjön

A szerelem nem ismer korlátokat. Egy párkapcsolatot a négy fal között is ugyanúgy kell tudni működtetni. Akár a kapcsolatotok legelején tartotok, akár évek óta együtt vagyok, esetleg a kapcsolatból kifelé tekintgettek, a... »
Anya vagy nő? Mindkettő!  2. rész – Hogy hozd magad formába szülés után?

Anya vagy nő? Mindkettő! 2. rész – Hogy hozd magad formába szülés után?

Sok kismama számára jelent kihívást a szülés után megmaradt pluszkilók eltüntetése. A várandósság és a szoptatás következtében megváltozik a test, a has és a mell csak nehezen, vagy egyáltalán nem nyeri vissza a régi formáját.... »
6 tipp, hogyan térhettek vissza az izgalmas szexhez szülés után

6 tipp, hogyan térhettek vissza az izgalmas szexhez szülés után

Az első néhány kimerítő hét után a legtöbb pár ismét elkezd kedvet érezni magában ahhoz, hogy újra átéljék egymással a szülés előtti testi örömöket. Az állandó kialvatlanság, a napi rutin és a 24 órás anya szerep azonban... »
Várandósság és szex

Várandósság és szex

A legtöbb nőben felmerül a kérdés: várandósság alatt biztonságos-e a szex? Amennyiben normális, komplikációmentes terhességről beszélünk, a szex teljesen biztonságos. Vannak bizonyos körülmények (korábbi vetélés, korábbi... »
A fáradtság megöli az erotikát?

A fáradtság megöli az erotikát?

Sokan vannak, akik szülés után már izgatottan várják az első intim együttlétet kedvesükkel. A legtöbb nőt azonban legyűri a fáradtság, az energiahiány. Akár hosszú hónapokig gondolni sem tudnak arra, hogy mással töltsék az... »
Változások a szoptatás időszakában

Változások a szoptatás időszakában

A legtöbb nő tisztában van vele, hogy a szoptatásnak milyen sok haszna lehet: elősegíti a biztonságos kötődést, közelebb hozza egymáshoz a babát és a mamát, és erősíti a pici immunrendszerét. Előnyei mellett azonban lehetnek... »
Anya vagy nő? Mindkettő!

Anya vagy nő? Mindkettő!

Nőnek születtünk, azok is maradunk Előbb-utóbb eljön az ideje annak, hogy a nőben tudatosuljon: a szüléssel nem változik át kizárólag anyává. Az addigi szerepei kibővülnek egy újabb, csodálatos (anya) szereppel, de nem... »
Az első  szex szülés után – Mit tehetnek a férfiak az élvezetes újrakezdésért?

Az első szex szülés után – Mit tehetnek a férfiak az élvezetes újrakezdésért?

Kellemes lesz? Nem fog fájni? Tetszeni fog a páromnak a megváltozott testem? Vajon fogom kívánni? Képes leszek izgalomba jönni? Mi lesz, ha közben felsír a gyerek? Ilyen és ehhez hasonló gondolatok merülhetnek fel a nőkben,... »
Szex szülés után

Szex szülés után

Odafigyelés és tudatosság – hogy teremthetjük meg a szabad utat az ösztönöknek? »   1 hozzászólás
X
EZT MÁR OLVASTAD?