#baba#anya

Teszel-veszel? Akkor TeszVeszelj! Elindult az Év TeszVesz Közössége verseny!

Aktívan teszel-veszel a saját közösségedért? Az online aukciózástól sem riadsz vissza? A TeszVesz.hu-n nemcsak adhatsz-vehetsz, hanem egy kis összefogással megajándékozhatod városod vagy akár falud gyermekeit egy különleges játszótérrel! Február 15. és április 30. között futó versenyben a legaktívabb közösségeket díjazza az aukciós portál. Az Év TeszVesz Közössége címért minden magyarországi település automatikusan ringbe száll. Az elismerést és az értékes díjat pedig az a település nyeri el, ahol arányaiban a legtöbben TeszVeszeznek!

Érdemes összefogni, hiszen a kampány első számú nyertesei biztosan a kisgyermekek lesznek. A győztes település milliós értékű kültéri rönkfa játszóteret kap, így a lurkók duplatornyos várral, hintával és mászó fallal indulhatnak neki a nyári szünetnek. Mindenki részt vehet a küzdelemben, sőt, aki a legötletesebben biztatja saját települése lakosait, külön nyereménnyel lesz gazdagabb! A TeszVesz oldalán gyűlnek majd a legjobb fotók; a beérkezett alkotások közül a közönség választja ki a győztest.

Szállj Te is versenybe! Ha még nem vagy tag, regisztrálj, ha már TeszVeszezel, lelkesíts, hogy a Ti nyerjétek meg az Év TeszVesz Közössége Díjat!

2010. március 01.

 
 
 
X
EZT MÁR OLVASTAD?