Rendelő

A téma szakértője

Szuetta Katalin
Gyerekágyas dúla

Várandós tanácsadás, gyermekágyi támogatás, babamasszázs oktatás.


 Cikkek

Szerelem első pillantásra – megható képek egy 25 éves anyuka terhességéről, és a kisbabájával való „első találkozásáról”
Bár már rengeteg szülés/születés utáni fotót osztottuk meg Veletek, mégis azt gondoljuk, hogy mivel minden szülés más, minden anyuka máshogy éli meg ezt a csodát: ezekből a képekből sosem elég! Most egy fiatal anyuka történetét hoztuk el Nektek. tovább »
ÉDES TEHER VAGY TERHES GYÖNYÖR?
Terhes-e a nő, ha babát vár? Projekt-e a baba vagy áldás? Élhetünk-e egy új élőlénnyel a pocakunkban “normális” életet, vagy gyökerestől változtassuk meg az életünket, hogy megfeleljünk a társadalmi félreértéseknek, féligazságoknak, ijesztgetéseknek és babonáknak? Van-e egyáltalán alapja annak, hogy a babavárás egyre kórosabb állapotnak számít? Hogyan segítsük ezekben a hónapokban azt, hogy... tovább »
Ha a házi kedvenc kiesik a pixisből…
Ölebek, közepes, vagy épp nagytestű kutyák… Egyszerűen imádjuk őket! Statisztikai adatok szerint, Magyarországon a kutyatartó háztartások aránya magasabb, mint 50 %, és az a tendencia is megfigyelhető, hogy egyre több köztük az egyedülálló vagy a még gyermektelen pár. De mi lesz a kiskedvenccel, ha baba születik a családba? tovább »
4 egyedi tipp a nagy bejelentéshez
Ha Te is irtózol a hétköznapi, sablonos dolgoktól, szereted feldobni a mindennapokat némi humorral, kreativitással, olvass tovább! Most bemutatjuk Neked a „nagy hír” bejelentésének néhány igazán mókás és szellemes módját – hátha Te is ihletet nyersz! tovább »
X
EZT MÁR OLVASTAD?