Rendelő

A téma szakértője

Szuetta Katalin

Gyerekágyas dúla

Várandós tanácsadás, gyermekágyi támogatás, babamasszázs oktatás.


 Cikkek

Édes kihívások

Nem én voltam az a kislány, aki már az óvodában arról álmodott, hogy egyszer anyuka lesz. Nem a Barbie babákon gyakoroltam a leendő ősanyai képességeimet, sőt, tudtommal soha nem is volt Barbie babám.      tovább »

Dúla vs. szülésznő: Ezek a különbségek és hogyan válasszon

Az elnevezéseket gyakran felváltva használják, de a dúlák és a szülésznők nagyon különböző szerepeket töltenek be. Segítünk eldönteni, hogy melyik lehetőség a legjobb a Te számodra (tipp: lehet, hogy mindkettő, szóval mindenképp olvasd végig!).   tovább »

Anyu Tűsarkúban - 36. hét - Várandósnapló Zalánki Fruzsival

Már nagyon vártam a pillanatot, hogy elmondhassam magamról, hogy mindent beszereztünk, ami egy kisbaba érkezéséhez szükséges. Olaszországi életünk miatt ez kicsit későbbre halasztódott, mint azt eredetileg terveztem, de így még nagyobb öröm, hogy letudtam ezt a feladatot.  tovább »

6 lépés a nyugodt és kiegyensúlyozott alváshoz - Tökéletesítsd kisbabád fürdetési és fektetési rutinját

Egy következetes fürdetési és fektetési rituálé csodákra képes és nem csak a kicsik, hanem az egész család számára. Ugyanis segít megnyugtatni és felkészíteni őket a pihentető alvásra, és még a kötődést is erősíti a szülők és kisbabájuk között. tovább »
X
EZT MÁR OLVASTAD?