Rendelő

A téma szakértője

Szuetta Katalin

Gyerekágyas dúla

Várandós tanácsadás, gyermekágyi támogatás, babamasszázs oktatás.


 Cikkek

Babavárás két ország között ingázva

Páros interjúban kérdeztük a fiatal sportoló-modell párt, akik őszintén mesélnek szívszorító és szívderítő, boldog pillanataikról. Zalánki Gergő és felesége, Fruzsina szívesen jönnének vissza Magyarországra élni, de a külföldi élettől sem riadnak vissza. tovább »

Mikor legyek anya? Van “ideális” kor?

Az anyává válás ideális időpontját meghatározni nagyon nehéz, abban az esetben, ha szeretnénk minden szemszögből megvizsgálni a kérdést. Hiszen édeskevés, hogy mit mond a biológia, ha a munkahelyünk, az élethelyzeteink, vagy éppen a szerelmi életünk a közelében sincsen még a családalapítás lehetőségének. De mégis, mi az ideális kor?  A kérdés megválaszolásában dr. Angyal Géza szülész –... tovább »

Családot szeretne? Van néhány valóban hatékony praktika!

A családtervezés nem éppen egyszerű feladat. Már persze akkor, ha a cél a családalapítás, nem pedig annak elkerülése. Mert a fogamzásgátlásnak számos olyan módja ismert, mely nagyon hatékony, a családalapítás elősegítése azonban sajnos nem ilyen egyszerű. Nézzük, mely módszerek lehetnek hatékonyak.  A témában dr. Angyal Géza szülés-nőgyógyász főorvos van a ratkotunde.hu segítségére.  tovább »

Lehetetlen küldetések a várandósság utolsó heteiben! (fotók)

Bármilyen sportos, mozgékony is a nő, a pocakos időszak vége felé meggyűlik a baja néhány olyan tevékenységgel is, ami az első hónapokban még nevetve ment neki. Nem hogy meggyűlik a baja ezekkel, de szinte lehetetlenné válik számára. Ennek a vége néha nevetés, néha hiszti, esetleg kis frusztráció, de előbb utóbb beletörődik, hogy még néhány hét, és ezek visszaállnak a normális kerékvágásba.  tovább »
X
EZT MÁR OLVASTAD?
X
Nem születtél anyának! - TeakiadóKamaszmentő - TeakiadóBabázz lazán! - TeakiadóMi bántja a gyerek lelkét? - Teakiadó